Kiani és orosz hitelek, illerve idetelepitett vendégmunkások nem sértik szuverinitásunkat?
"Minden ország vesz fel külföldről hitelt. És minden fejlett országban dolgoznak külföldiek."
Dehát a fidesz szerint ők csökkentik az államadósságot (egyszer a távoli jövőben talán) és távol tartják a migránsokat nemigaz?
Namost az okés hogy nagyon kell a pénz, és tojnak az adósságra, utánunk a vívözön és ész nélkül veszik fel a hiteleket.
Na de hogy a migránsokat ők maguk hozzák be az nagyon pofátlan politika. Majd 10 éve már hogy a kormány elkezdte ezt a migráns hisztériakeltést és a "harcot" ellenük. Eközben pedig már nem kevés, hanem inkább rengeteg migránst engedett vagy hozott be ő maga. Persze tudom hogy a fideszes migráns nem migráns, meg a fideszes pedofil nem pedofil, de én mint aki valóban tart a migránsok magyar jelenlététől fel vagyok háborodva hogy ilyen sok vendégmunkás van az országban. Semmilyen migráns nem kell, fideszes sem, libsi sem. Ezért is gyűlölöm a fideszt tiszta szívből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!