Az OTP is már maffia módra semmiz ki embereket?
Röviden: rád raknak egy tartozást egy olyan csip-csup dolog miatt, amit bizonyítani sem tudnak, de 6 év múlva ott tartasz, hogy a behajtó lefoglalja a házadat.
(Onnan lehet tudni, hogy OTP, hogy saját faktorcégük csak nekik van.)
Kétlem.
A kérdésed feltevése meglehetősen hatásvadász és szándékosan félrevezetően hergelő.
Pusztán szerintem arról lehet szó, hogy a banki dolgozók, jogászok, vezetők feje annyira mélyen van a saját seggükbe, hogy a végletekig próbálják védeni a saját igazukat és tagadni, mikor valami brutális bürokratikus tévedés miatt, jogtalanul vegzáltak egy ügyfelet.
Nyilván ez az egész ijesztő és szomorú, hogy itt a kisembernek csak akkor van esélye megvédeni magát, ha bőven mélyre tud nyúlni a zsebébe hogy ügyvédet fogadjon és évekig pereskedjen emiatt.
De nem hiszem, hogy itt valami tudatos összeesküvés lenne a dolog mögött, ahol a bank el akarja lopni az átlag polgárok ingatlanát.
Pusztán a bankinkompetens gec*puttony dolgozói és vezetői nem akarják beismerni ha valami orbitálisat tévedtek. Ettől függetlenül egy ilyen ügynek súlyoz következményeinek kéne hogy legyen, az érintett dolgozók foglalkoztatástól való eltiltása és több tízmilliós bírság, és fájdalompénz a panaszos ügyfélnek érte.
4.
És nem próbáltátok beperelni a bankot? mert mondjuk azt kevés hogy egy tolvajtól visszaveszitek a lopott árut de ennek kell lenne lenni a jogi következményeinek
Azért álljon meg a menet. Pár bekezdés alatt kiderült, hogy hónapokig volt minuszban az ügyfél számlája, tehát még a számlavezetést se fizethette a jó eséllyel.
"Mivel az ügyfél nem volt hajlandó visszapótolni a pénzt a számláján, hogy annak egyenlege pozitívba forduljon, a bank a több hónapnyi negatív egyenleg miatt felmondta a számlaszerződést"
Szóval aktívan közrejátszott ebben.
Megtehette volna, hogy fizet és utána panaszt tesz MNB-hez viszi az ügyet, de ő játszotta a durcás kisgyereket.
A cikk is csúsztat, a 30%-os kamat folyószámlahitel, a bankkártya ennél több lenne.
@10:46
A 3-as hozzászóló vagyok.
Nyilván tudom hogy a bank is tud g*ci lenni de azért megpróbáltam kicsit árnyalni a helyzetet. le is szavaztak 0%-ra.
De ilyen sztorikban kb mindig ez van. Hogy az ügyfél is sáros vastagon, de megpróbálják az egészet rátolni a bankra. Itt úgy tűnik megint ez történik.
De az emberek imádnak hörögni, őrjöngeni, fröcsögni hogy szemét maffia a bank, úgyhogy inkább tudomást sem akarnak venni, arról hogy mennyiben lehetett hibás az ügyfél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!