Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben az országban miért van...

Ebben az országban miért van az, hogy ha tenni akarsz magadért, egyből megpróbálnak lehúzni a saját vesztes szintjükre az emberek?

Figyelt kérdés

Most pl. összekapartam így középsuli után éhbérből (ápoló asszisztens) egy tanfolyamra, ahonnan már több jó szakember került ki sikeresen és ment vele nyugatra, ahol épített egy jobb életet. Fiatal vagyok, nem akarom ebben a nyűglődő országban elpazarolni az életem. Amikor ezt elmondtam haveroknak, vagy semmi reakció nem volt vagy az, hogy úgyis csak lehúzás a tanfolyam és nem jó semmire és inkább értelmes dolgokra költené. Ezt úgy, hogy azt sem tudta mit tanítanak ott. Aztán hazamegy és gamel vagy vesz magának trapstar gatyót ami semmivel nem viszi előre.

Elgondolkodtam azon, hogy itt nem is a politikusokkal van baj elsősorban, hanem azzal, hogy valamiért általános felfogás az, hogy minden szar és nem is lehet soha jobb.

tegnap 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Ezt én is tapasztalom.

Ha megosztom másokkal a terveimet, ott gáncsolják és akadályozzák ahol tudják, de ha ennek ellenére sikerül megvalósítani és működik, akkor jobb pozícióban lévők lenyúlják az ötletet és ők húznak hasznot belőle.

Ez általános. Persze ilyenkor derül ki, hogy milyen barátaid vannak és hogy barátaid e egyáltalán!

tegnap 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:
81%

Mert ez egy ilyen orszag sajnos. Ha nem allsz ki magadert, akkor eltaposnak.

Mert altalaban boldogtalanok elegedetlenek az emberek a nincstelenseg miatt es keves a lehetoseg, sok a kilatastalansag es nehez helyzetben is rengetegen vannak....

A boldog ember nem bant.

tegnap 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!