Miért kéne nekem Tisza-szavazónak lennem csak azért, mert nem szeretem Orbán Viktort?
"Ezekből lehet úthálózatot, vasutat, kórházat, stb. fejleszteni."
Ha nem lopják el. Ne felejtsük el, hogy Magyar is gond nélkül aláírta a túlárazott szerződéseket amikor még a fideszes haverjainál dolgozott. Létezik változás, de nem ilyen rövid idő alatt.
Komoly politikai kérdésekben egyébként még mindig nem foglalt állást, nem tudjuk milyen tervei vannak, csak az előrehozott választást hajtogatja, bármiféle program, jövőkép nélkül. Az időközin nem indított jelölteket, az EP képviselői egytől-egyig tapasztalatlanok, sosem voltak politikai pályán. De nézz rá a fővárosi közgyűlésekre, ilyen képviselőket akarsz a parlamentbe? Azt sem tudják merre vannak fejjel előre, ők lettek az új bohócok a közgyűlésben (pedig ott van a fidesz és az mkkp is, szóval nagy a konkurencia humor fronton).
Én is szívesen leváltanám Orbánt, de nem hiányzik egy Orbán 2.0, aki megint itt marad a nyakunkon 20 évig. Mert kommunikációban nagyon hasonlítanak egymásra Orbánnal, pedig Magyar ebben is változást ígért korábban.
*
ha mindenki így gondolkodna még a "fán ülnénk".
Nem kéne, fontos kritikusnak maradni az ellenzékkel szemben is.
Én is csak azért fogok a tiszára szavazni mert nekik van esélyük leváltani a fideszt, amúgy nem szimpi annyira a csávó, kicsit beképzeltnek tartom az interjúk, viták alapján.
De a jelenlegi helyzet olyan szinten tarthatatlan hogy kb egy vödör szarra is előbb leszavaznék Orbánék helyett.
tegnap 23:31
Tökéletesen leírtad, amit én is gondolok. Nekem amúgyis bűzlik az egész. Egy jó évekig volt fideszes akar leváltani egy fideszt. Ilyen nagy pálfordulás ennyi idő alatt ritkán van, vagy esetleg színjáték az egész. Orbán is totál másképp kezeli őt, mint a többi ellenzékit. Én kb 5-6 éve azt mondtam itt is, hogy csak az fogja leváltani a fideszt, akit Orbán enged majd. És igen, Magyar lesz az új Orbán 2.0.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!