Más Fideszes is el van keseredve?
Eddig mindig le tudtam oltani a libsiket hogy legalább nálunk nincsenek migránsok, pedofilok, négercsempészek az orszagunkban, nem ugy mint Németországban és Brüsszelben.
Most már ez sincsen meg a magas adok es alacsony fizetések mellett. Vagy megölöm magam, vagy átköltözök Ausztriába és úgy teszek mintha sose lettem volna magyar mert szégyellem. Mit tegyek?
Ha tessék, mér ennyi örömöd sincs az életben, hogy kiírhass egy Brüsszeles, Németországos migráns kérdést, mert hála a Fidesznek már itt is van annyi muszlim ha nem több, de a fizetés még mindig negyed annyi.
A fenébe, kínos.
Kérdező, te úgy vagy fideszes mint én szépségkirálynő Brazíliában.
Nagyon gyenge trollkérdés, ne etessétek a trollt!
Azt teszel amit akarsz.
Itt azért kevesebb a külföldi mint Németországban, az tény hogy a bérek nagyon alacsonyak.
Semmiképpen ne öld meg magad, kérj segítséget.
Egyébként sikerült összeraknod egy csodálatos troll kérdést.
Maradj itthon és tedd jóvá a bűnödet, hogy eddig a Fideszre szavaztál. Remélem, hogy eddig megvezetésből és elhitt propaganda miatt tetted, de ez nem mentség hogy nem tájékozódtál rendesen a valós tényekről.
Állj ki egy fideszes falúban és győzz meg 20 ember ezekről, hogy kinyíljon a szemük és ők is elmondják ezeket a családjukban a boltban a templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!