Azt nem értem hogyha az ellenzéki szavazók most így elvannak keseredve, és eljött a végóra mert Orbi eladja a vesénket is, miért nem csinálnak egy 2006 reboot-ot? Pesten amúgy is tarolt az ellenzék, ott van a törzsbázis, nem?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Tüntetni is lusták
Jóvanazúgy
A rossz idő miatt
10 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Egy SZFE-hez hasonló tüntetés kellene, attól tuti telecsinálná a gyatáját a Zorbán.
2/6 anonim 

válasza:

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.
3/6 anonim 

válasza:

Minek? Ez kellett a népnek, élvezzék. Társadalmi támogatottság nélkül nincs értelme tüntetni.
4/6 Molyember 

válasza:

Én pl. már leszarom. Orbánék nem csaltak, a nép őket akarta. Akkor én miért tüntessek? Ez a demokrácia.
5/6 anonim 

válasza:

2/3 ellen menjen pár libsi?
Mire képesek azok szivárványzászló lengetésen kívül?
6/6 anonim 

válasza:

A korábbi budapesti "tömeg"rendezvényeiken feltűnt szánalmas létszám miatt nem próbálkoznak tovább égetni magukat.
Amúgy ne feledd: 50% alatt végeztek Budapesten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!