A Tisza párt miért nem indított jelöltet a Tolna vármegyei időközi választáson?
Sokszor elmondta már MP és szerintem itt is. Mit nem értessz?
Ha indulnak és nyernek is akkor se értnek semmit mert frakció nélkül egyedül kerül a parlamentbe, ahol rendeleti kormányzás zajlik, tehát csak melegedni járna be.
Szóval semmi értelme erőt pazarolni erre.
"Szóval semmi értelme erőt pazarolni erre"
Ezt most én sem egészen értem. Még ha valóban nem is tudna csinálni semmit, akkor is fel lehetne építeni a karakterét '26-ra, és lenne egy olyan jelölt, akit már ismernek. Mitől jobb az utolsó pillanatban előhúzni a zsákból egy ismeretlent? Rá nem fognak többen szavazni...
Ahogy már elmondta ő is meg ahogy látom itt is, nem lett volna értelme, mert még nincs frakciójuk.
Azon kívül semmi tétje nincs egy ilyen választásnak, még ha meg is nyerte volna.. Márki-Zay és még Jakab is nyert ilyen időközi választásokat. Innentől kezdve, hajára kenhette volna.
A Fidesz viszont szépen leszerepelt, 20% ember volt hajlandó elvonszolnia magát és rájuk szavazni az ország legfideszesebb kistérségében.
"Azon kívül semmi tétje nincs egy ilyen választásnak"
"A Fidesz viszont szépen leszerepelt"
Aha, értem...
Szerinted mennyi tétje van egy időközi választásnak, amit Márki-Zay, Gyurcsány, de még a parizeres Jakab is meg tudott nyerni egyes körzetekben, egyes jelöltekkel?
Ha ez történt volna, hogy a Tisza indított volna jelöltet és nyert volna, akkor meg az lett volna a Fidesz birkák mantrája, hogy parizeres Jakab is nyert időközit.
Mert 1.
Nincs normális jelöltjük.
2.
Bárkit indítottak volna 15-25 százalékos vereség lett volna a vége...ezt Pszichopeti nem bírná látni.
De itt jegyzem meg, hogy az országban a 106 ból van kb 60 olyan egyéni képviselői körzet, ahol kb ugyanilyen reménytelen lesz a Tisza jelölt helyzete, esetleg szorosabb lehet kicsivel.
Ez azt jelenti, hogy a mandátumok kb 30 százalékát a fidesz behúzza egyéniben.
Ehhez kell még stabilan 40-50 listás mandátum és stabilan 100 felett lesznek.
Ehhez listán elég lesz kb 2 millió de szavazat,( ami simán benne van) csak hogy mindenki lássa,hogy Magyar Péter egyfolytában hazudik a győzelmi esélyekkel kapcsolatban... ráadásul még egy komoly jelöltje sincsen, mindegy évvel a választások előtt...
De majd jövő tavasszal jön a " villamos" neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!