Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz az államtitkár...

Egyetértesz az államtitkár asszonnyal, aki szerint 2025-ben is jó lesz Magyarországon fiatalnak lenni?

Figyelt kérdés
Több millió forintos kormányzati támogatást élvezhetnek a fiatalok az idén is: adómentesség, lakhatási támogatás, munkáshitel, béremelés, ösztöndíjak és KRESZ-tanfolyam is segíti őket – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, szak- és felnőttképzésért, fiatalokért felelős államtitkára hétfőn a kormány közösségi oldalára felöltött videóüzenetében. Az intézkedések részletezése után Varga-Bajusz Veronika kiemelte: „Összességében ezek az intézkedések akár több millió forintos támogatást is jelentenek a fiataloknak a tanuláshoz, lakhatáshoz, pályakezdéshez. Olyan támogatások ezek, melyek talán egyetlen korábbi generációnak sem adattak meg. Célunk, hogy minden fiatal megtalálja itthon a számítását, hiszen a fiatalok sikere a nemzet sikere”
ma 12:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Is? Mikor volt jó?
ma 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Taaly is jó volt fiatalnak lenni és ez idén sem változik... ha külföldön van az ember hozzá.
ma 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

A TISZA-szavazók válaszára külön kíváncsi vagyok, mert én ezen már akkor is röhögtem, amikor Magyar Péter mondta ugyanezt a baromságot:

[link]

ma 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet jobb most egy fokkal fiatalnak lenni, mint mikor én voltam az.
ma 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Да
ma 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanarra gondoltam, mint #1. Én is az "is" szócskán akadtam fenn először. :-)))
ma 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem
ma 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!