Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobboldaliak szerint...

A szélsőjobboldaliak szerint mi a kapcsolat az LMBTQ és a zsidóság közt?

Figyelt kérdés

Egyik évben emlékszem nagy sajtóvisszhangot keltett, hogy a Pride ellen tüntetők azt kiabálták, hogy "b.zikat a Dunába, zsidókat meg utána". Nyilván utóbbiak esetén a kérdés különösen kényes, mert velük meg is történt mindez a holokauszt idején.

Viszont nem értem mi az összefüggés a kettő között. Azt gondolják, hogy a zsidók pénzelik az LMBTQ-t? De Izraelben is vannak melegek, pedig a Talmud nagyon szigorúan tiltja. Ott is megy ugyanúgy a "love is love".

ma 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
a zsidók számára aki nem zsidó az csak állat, az lmbtqs agyhalállal pedig lehet tovább gyengíteni a gyenge népeket, egyszerűbb lesz uralkodni felettük
ma 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Ne keresd benne a logikát, idáig már nem jutottak el agyilag.
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Az LMBTQ olyan, ami veszélyt jelent a társadalmi kohézióra.

Ugyanaz a fészekalj, akik a migrációt is támogatják.

4/9 anonim ***** válasza:
100%

"a zsidók számára aki nem zsidó az csak állat"

Tessék?😂😂

5/9 anonim ***** válasza:
0%

Hogy nem látjátok, a kérdező és az 1-es válaszoló ugyanaz a személy?

A kérdező egyszerűen zsidózni akar.

ma 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak rasszizmus, nincs köze egymáshoz. Bár néha megértem őket, főleg a whisperton jelenségek kapcsán, de például egy Kocsis Tiborral semmi baj nincs, pedig ő is meleg, szóval nem lehet általánosítani.
ma 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
lmbtq, migráció azért lett kitalálva hogy a társadalmat gyengítsék vele és ne tudjon jobboldali nemzetvédő párt kormányozni. Egy kisebbségben lévő csoport csak úgy tud uralkodni a többségen ha megosztja őket egymás ellen a média által. A hosszú távú hatás nem érdekli őket ahogyan a kullancsot sem érdekli az eb sorsa.
ma 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:

"lmbtq, migráció azért lett kitalálva hogy a társadalmat gyengítsék vele és ne tudjon jobboldali nemzetvédő párt kormányozni."

Lehet, nem tudom. De mi a köze ehhez a zsidóknak?

ma 13:57
 9/9 Mad Max2 ***** válasza:
A Zsidó Szájer Józsi szereti a Tájföldön megtalálható fiatalkorú fiú prostik társaságát. Kb ez az egy tény az ami negerősiti a kérdező felvetését
ma 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!