Egy osztrák oviban meztelen transzvesztitákkal plakátozták ki az ovit és népszerűsítették a nemátalakítást. Liberálisok ez szerintetek normális? Szerintem meg érett Európa arra, hogy Oroszország rendet rakjon. Itt már csak ők tudnak segíteni.
A cikkben sehol nem szerepel a kép, így nincs miről beszélni.
A közkedvelt "Bilikönyv" tartalmaz részt arról, hogy milyen a nemi szerv. És az bölcsődés korú gyerekeknek íródott. Aki szerint ez szexuális nevelés, az beteg.
Szó sincs itt liberálisokról, csak konzervatívok hergeléséről.
Ez lenne az a brutális rajz, amitől visonganak a konzervek...
Amúgy melyik egyáltalán a transz?
Csak szólok kérdező hogy a hazaárulást nem éppen szokták finoman büntetni. Most még talán igen mert nincs hadiállapot, de ha tényleg képesek lennétek hadiállapotig vinni ezt a dolgot, az azt jelentené hogy megássátok a sírotokat. Hogy miért?
Hát nem miattam, hanem mert hadiállapot esetén az ilyen "behívjuk az ellenséget rendet tenni" hozzáállást tarkónlövéssel szokták jutalmazni. Csak szólok
Tételezzük fel, hogy igaz a hír. Ebben az esetben szerintem sem helyes ilyenekkel "vegzálni" az óvodásokat, a szexuális felvilágosításnak felső tagozatban van a helye. Ott viszont helye van és nem úgy, ahogy napjainkban, a terhességről és a fogamzásgátlás lehetőségeiről a fiúkat is fel kellene világosítani, ahogy kellene a fiatalokat a szexuális erőszakról és a szexuális kisebbségekről is informálni.
Másrészt ez osztrák belügy, de még ha itthon lenne ilyen, akkor sem gondolom, hogy egy külső diktatúrának "kell rendet raknia". Raktak már itt az oroszok rendet, köszönjük, többször nem kell. Szerintem egy meztelen rajz miatt nem kell feladni egy ország függetlenségét.
Az hogy egy ilyen kérdést fel lehet tenni ami nyilvánvaló hazugságon alapul és az orosz putyini diktatúra érdekében van, már felvet nemzetbiztonsági kérdéseket.
Persze a komcsi olajbűnöző rendőrtábornok belügyminiszternél és korrupt Tóni propagandaminiszternél ne számíts retorziókra ilyen deziformációs hadművelet ellen, ők is a ruszki érdekek mentén tevékenykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!