Egy osztrák oviban meztelen transzvesztitákkal plakátozták ki az ovit és népszerűsítették a nemátalakítást. Liberálisok ez szerintetek normális? Szerintem meg érett Európa arra, hogy Oroszország rendet rakjon. Itt már csak ők tudnak segíteni.
Ezért kell FPÖ kormány.
Az osztrák oktatást is lezülleszti a liberális politika.
Hogy ebből mennyi igaz azt nem tudjuk. Forrás V4Na, lol.
Például az a része nincs a cikkben, hogy nemátalakítást népszerűsített volna bárki.
Nem tartom helyesnek az óvodások szexuális felvilágosítását, de a könyvek lefóliázása meg már a ló túlsó oldala. Az igazság a kettő között van.
"Szerintem meg érett Európa arra, hogy Oroszország rendet rakjon."
Na még egy Orbán Balázs fan.
Kösz, én ebből nem kérek.
Nem kéne minden zagyvaságot elhinni. Már a képen is látszik hogy egy szerkesztett bóvli.
Valami orosz propaganda termék amelyik így akarja Európa 1500 éves múltját szétzúzni.
Persze a kérdező is pont a ruszkikkal jön, hogy az a diktatúra foglalja el Európát. Mekkora nemzetárulás már!
A cikkhez nincs forrás megadva, de ha rákeresel, akkor kiderül hogy a "V4NA nemzetközi hírügynökség" valójában egy fideszes óbudai álhírgyár.
Szóval ez egy hergelés, hogy "szavazz a Fideszre, lehet hogy lopnak, de legalább a gyereked nem lesz meleg".
Kamuhír. Kérdező homoszexuális.
Alatta a következő hír: Sulyok Tamás szépen helyrerakta Magyar Pétert
Súlyos copium.
Tisza nyert.
Cope.
Tisza nyert.
Cope.
Tisza nyert.
Cope.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!