Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kimondhatjuk, teljesen reálisa...

Kimondhatjuk, teljesen reálisan, hogy a mai előrehozott választást a Tisza nyerte?

Figyelt kérdés

Ez az egyik leginkább Fideszes választókörzet országszerte. És mindössze 20%-os támogatottságot szerzett a Fidesz. Ha indult volna Magyar Péter is, szerintem teljesen reálisan ő is el tudott volna érni 20%-ot, főleg hogy azok akik most a DK-ra szavaztak az a 11% szinte biztos hogy a kutyám fülére is leszavaztak volna inkább mint a DK-ra, csak nem volt más. A Mi Hazánk a kis Fidesz.

De tegyük fel még ha nem is 20, de 18 százalékot elért volna a Tisza, és kikapott volna a Fidesztől, egy ilyen választókörzetben ez akkor is nagyot szólt volna. Mi lenne a Fidesszel egy nagyvárosban, ahol azért másabb emberek élnek mint egy isten háta mögötti tanya vidéken?

jan. 12. 23:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 Ez a kritikád most alaptalan. Amikor a #2-t írtam akkor ez a sokadik szándékos prolihergelő és teljesen hazug kérdés volt - te is visszaemlékezhetsz, amiben azzal erőlködtek, hogy a tisza nyerte azt a választást amin el se indult. Te is éppen így ki voltál akadva ezen a baromságon.
jan. 30. 09:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Elnézésedet kérem. Ezt most tényleg benéztem. Összekutyultam kommenteket. 👊
jan. 30. 11:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudsz viselkedni, az teljesen indokolt, és nem sértő. Ez reagálás arra, amit 2-es csinált, írt.

Fordítva ülsz a lovon, 20-as.

jan. 30. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!