Kimondhatjuk, teljesen reálisan, hogy a mai előrehozott
választást a Tisza nyerte?
Figyelt kérdés
Ez az egyik leginkább Fideszes választókörzet országszerte. És mindössze 20%-os támogatottságot szerzett a Fidesz. Ha indult volna Magyar Péter is, szerintem teljesen reálisan ő is el tudott volna érni 20%-ot, főleg hogy azok akik most a DK-ra szavaztak az a 11% szinte biztos hogy a kutyám fülére is leszavaztak volna inkább mint a DK-ra, csak nem volt más. A Mi Hazánk a kis Fidesz.
De tegyük fel még ha nem is 20, de 18 százalékot elért volna a Tisza, és kikapott volna a Fidesztől, egy ilyen választókörzetben ez akkor is nagyot szólt volna. Mi lenne a Fidesszel egy nagyvárosban, ahol azért másabb emberek élnek mint egy isten háta mögötti tanya vidéken?
Teljesen reálisan kimondhatjuk, hogy a fidesz nyert. Tisza 0%. Nem kell belemagyarázni, hogy MP-re hallgattak az emberek, mert nem volt komoly tétje a választásnak, nem volt veszélyben a 2/3, pont elegen mentek el a fidesz táborból, hogy simán nyerjenek. Akinek valóban lett volna tétje, az el sem indult.
jan. 13. 07:44
12/23 anonim válasza:
Országosan 69% szokott szavazni Magyar Péter ♥️🤍💚 üzente aki nem a fideszt akarja az ne menjen szavazni így csak 33% ment el szavazni ez a 33% nem mind a fideszre szavazott. Tehát nem szavaztak a TISZA-ra mert nem indultak a választások,viszont a kérésükre otthon maradtak,ezzel jelezvén,hogy elég volt a fidesz ámokfutásából,nem akarnak a magyarok nyomorban élni! Tehát mégegyszer: Áradjon a TISZA! Hajrá Magyar Péter ♥️🤍💚
jan. 13. 09:41
13/23 anonim válasza:
@12 az ilyen szavazók mint te rettentenek el a Tiszától..
jan. 13. 09:45
14/23 anonim válasza:
Az ilyen fidesz szavazókról tudom,hogy pedofil,mert retteg a Tiszától,hogy ellesz számoltatva nem pedig szabadon engedve.. További jó rettegést neked.
jan. 13. 09:55
15/23 anonim válasza:
Segítség: elrettent azaz nem szavaznék rá, nem pedig rettegek tőle. Az első válaszadó is szégyelli hogy ilyenekkel szavaz együtt mint te annyira egy fanatista gondolatmenetet toltok, de persze folytasd csak, meg sértegess pedofilozz le mindenkit aki nem ért veled egyet, azzal biztosan több bizonytalant nyersz meg a pártodnak ^^
jan. 13. 11:52
16/23 PMC Wagner válasza:
Szerintem marhaság, tekintve a tisza jelöltet sem indított
jan. 13. 12:50
17/23 anonim válasza:
MIlyen választás?? én aztán jól lemaradtam...
jan. 13. 19:56
18/23 anonim válasza:
Hagyd, csak újabb TISZA-s höbörgés, tartalom nélkül!
jan. 13. 20:40
19/23 anonim válasza:
2-es: a stílusod visszataszító. Hogy jössz ahhoz, hogy ilyen jelzőkkel illess bárkit is? Beteg vagy? Önértékelési zavarod van? Nem tudsz viselkedni?
jan. 30. 06:48
20/23 anonim válasza:
Undorító a 2-s viselkedése. De a tiéd sem különb. Hogy lehet ilyet írni a másik Honfitársadnak, hogy *beteg vagy? Nem tudsz viselkedni* stb stb.
Nem tudom titeket ki jogosít fel arra, hogy verbálisan abúzáljátok egymást. Egyszerűen nonszensz. Ilyenkor mit szeretnétek elérni ezzel a stílussal? Förtelem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!