Ha egész évben dolgozok, se keresek annyit, amennyit növekednek 25-ben a lakásárak?
12%-os növekedést jósolnak, 50 millión az 6 millió. Én dolgozok egész évben, a másik örököl egy lakást, aztán az egész éves munkám nem ér annyit, mint amennyit nő a vagyona a lakásbirtokosnak.
Ja, és én fizetek adót, neki meg nem kell, se az albérletbe adásra, se a vagyonosodásra.
Pontosan ki jósol annyit? És milyen devizában?
Mert hogy az év végére 450 forintos Euróval számolnak a szakértők.
Forintban meg felesleges mérni manapság valaminek az értékét, mert senki nem abban tartja a pénzét. Mindenki shortolja a forintot. A forint már nem igazi valuta.
Ezért kell még most hitelre bevásárolni.
Amúgy albérletbe adásra kell adót fizetni.
Egyébként ez csak egy jóslat, olyan mint hogy idén kilő a magyar gazdaság és 3-6%-os növekedés lett. De várj, ez volt a jóslat erre az évre is, aztán recesszió lett belőle.
Én inkább már eladni tervezek magyar ingatlant és Nyugaton venni egyet az árából.
Hát, itt már a jóslat is elég, benyögik, hogy 12%, aztán mindenki az szerint árazza már be. S aki teheti, meg is fizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!