Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a Fidesz leváltása...

Mi lesz a Fidesz leváltása után? Most jött ki, hogy a felmérések szerint, amit nyilván mindenki tud, a gazdasági problémák miatt fogjuk a Fideszt leváltani. De hosszú távon sajnos drágulni és nehezedni fog az élet az egész világban.

Figyelt kérdés
Rövid távon nyilván haza tudja hozni Magyar Péter az uniós pénzeket, ami nagy dolog. De hosszabb távon az élet romlani fog, mert a technikai civilizáció hanyatlani fog 5-10 éven belül. Klímaválság, járványok, háborúk, kiapadó erőforrásosok, stb.

ma 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha adnának vissza abból a pénzből egy kicsit amit eddig elloptak, akkor talán jobb lenne a helyzet. :D
ma 20:12
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Még a választások előtt végleg el fogjuk bukni az eu-s pénzeket, ezen MP sem fog tudni segíteni.
ma 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

"...amit nyilván mindenki tud, a gazdasági problémák miatt fogjuk a Fideszt leváltani.":

Ez miért ennyire nagyon biztos?

ma 20:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Van sok fideszes fos, de ez nem fosnak tűnik akkor se.
ma 20:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert a gazdasági problémák miatt gyengült a Fidesz, korábban a korrupció és semmi nem volt baj, mert az emberek a pénzüknél voltak. De erről jött most ki több közvéleménykutatási adat, hogy tényleg ez van.
ma 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
ha a tiszabalfékek nyernek az ország gazdaságának összereccsenésével fog járni
ma 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
18%

Erre a felmérésre gondoltál?

a Fidesz–KDNP vezet 44 százalékkal, míg a Tisza Párt 36 százalékon áll

[link]

ma 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Magyar gazdaságban szerintem mélyebb problémák is vannak, mint a Fidesz. Jó gazdaságpolitikával lehet ennél jobb eredményeket elérni, de (szerintem) ezt senki nem fogja komolyabban a saját bőrén megérezni. Nincsenek nemzetközi cégeink, mint pl. a Svédeknek az Ikea vagy a Spotify. De minden fejlett országból lehet mondani 1-2 ilyen meghatározó gazdasági szereplőt. Én nem látom, hogy mitől lenne szignifikáns változás, hogyan lehetne a közepesen fejlett gazdaságok üvegplafonját áttörni. Fidesznek azt felróni nem lehet, hogy pl. az OTP-nek vagy a MOL-nak ne adta volna meg a kormányzati hátszelet. Azt szerintem a legbutább ellenzéki is látta, hogy a magyar gazdaságot muszáj volt diverzifikálni keleti befektetőkkel, mert a Németeknek való kitettség hosszútávon súlyos problémákat okozhat. Nincs olyan geopolitikai helyzetünk, mint a Románoknak vagy Horvátoknak. S akkora vállalkozókedv sincs itt, mint a Lengyeleknél vagy Cseheknél, ezt oktatással orvosolni, évtizedek munkája, amit annyi nem old meg, hogy több pénzt az oktatásnak, érteni kellene a problémát, én még egyetlen politikust nem láttam, aki úgy beszélt az oktatásról, hogy azt tudtam volna mondani rá, hogy ő érti, mi itt a gond (problémát én is látom, de mélyebben mégsem értem, hogyan kellene ezt megfogni)… Ettől még megértem, aki ennyi Fidesz kormányzás után úgy látja, hogy ennek egyszer vége kell legyen, s mással kellene próbálkozni. De abban nincs hitem, hogy jobb lesz.
ma 20:27
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
7: kizárólag a Magyar Nemzet által ismert, a semmiből felbukkant "közvélemény-kutató". Hiteles, na. :)
ma 20:37
 10/15 anonim válasza:

YouTube-on volt egy riport egy palival, aki nagyon jól elmagyarázta ezt. Én röviden megpróbálom leírni.

Amennyiben a fidesz veszít az összes pénzt, amit elloptak és különböző szevezetekbe, alapítványokba, bankokba, offshore cégekbe fektettek, megpróbálják kivinni az országból.

Ugye itt nem egy két emberről van szó, hanem több ezerről.

Rengeteg nagyvállalat, ami eddig az eus pénzekből élt csődbe megy.

Akkora gazdasági válság jön, amit eddig még nem látott az ország.

Sok évbe fog kerülni, h ismét saját lábra álljunk, de ha egyszer sikerül akkor fényes jövő áll az ország előtt.

ma 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!