Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan közeli hozzátartozód...

Van olyan közeli hozzátartozód aki a Fideszre szavazna ?

Figyelt kérdés

ma 18:08
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
Nem tudom
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Szinte csak olyan van... köztük én is.
ma 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nincs. És akiket ismertem azok se fognak már a Fideszre. A főnököm is teljes mértékben Fideszes volt, de az utóbbi 2 évbe már csak szidja őket és nem fog többet szavazni. :) Szóval haladunk előre, ahogy kell.
ma 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinek van.
ma 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos van. Nem lehet őket észhez téríteni.
ma 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Mamám. Menthetetlen szegény, totál ostoba. Mondjuk nincs min csodálkozni, a Kádár-rendszerben nőtt fel, ott megmondták neki, hogy mit kell csinálni, nem kellett gondolkodnia.

A Fideszre szavaz ilyen indokokkal, hogy: Neki már nem lesz jobb, neki ennyi is elég, ő megél a kevés nyugdíjából is.

A Fidesz addig lesz hatalmon, amíg az ilyen hígagyú nyuggerek ki nem purcannak.

ma 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
#5 Ha úgy beszélsz a saját nagymamádról, hogy ostoba, meg hogy ki kell purcannia akkor nálad is gondok vannak függetlenül attól, hogy milyen pártot támogatsz.
ma 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Szüleim fidesz szavazók.

Különösebben nem szeretném meggyőzni őket, észérvekkel próbálok érvelni, hogy talán mégsem minden úgy van mint ahogy az m1-en mondanak.

Dehát, jönnének a migránsok, az unokáikat átműtetné Brüsszel, és mehetnék a háborúba. 😅

Az EP választáson legalább annyit el tudtam érni, hogy hosszasan részleteztem nekik az összes induló párt elképzeléseit és anyum másra szavazott. (Nem a fidesz, de nem is az általam preferált párt) Apum szerint átvertem anyumat, azzal hogy bemutattam még pár párt politikai elképzeléseit. 😅😅😅

ma 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Az egész családom. Nagyon szomorú, de ez van.
ma 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Van. Általában az az indok, hogy "a másik oldal úgyse jobb". Hát mondom, így sose lesz változás...
ma 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!