Nincs. És akiket ismertem azok se fognak már a Fideszre. A főnököm is teljes mértékben Fideszes volt, de az utóbbi 2 évbe már csak szidja őket és nem fog többet szavazni. :) Szóval haladunk előre, ahogy kell.
jan. 10. 18:16
3/11 anonim válasza:
Mindenkinek van.
jan. 10. 18:27
4/11 anonim válasza:
Sajnos van. Nem lehet őket észhez téríteni.
jan. 10. 18:28
5/11 anonim válasza:
Szüleim fidesz szavazók.
Különösebben nem szeretném meggyőzni őket, észérvekkel próbálok érvelni, hogy talán mégsem minden úgy van mint ahogy az m1-en mondanak.
Dehát, jönnének a migránsok, az unokáikat átműtetné Brüsszel, és mehetnék a háborúba. 😅
Az EP választáson legalább annyit el tudtam érni, hogy hosszasan részleteztem nekik az összes induló párt elképzeléseit és anyum másra szavazott. (Nem a fidesz, de nem is az általam preferált párt) Apum szerint átvertem anyumat, azzal hogy bemutattam még pár párt politikai elképzeléseit. 😅😅😅
jan. 10. 18:50
6/11 anonim válasza:
Az egész családom. Nagyon szomorú, de ez van.
jan. 10. 19:09
7/11 anonim válasza:
Van. Általában az az indok, hogy "a másik oldal úgyse jobb". Hát mondom, így sose lesz változás...
jan. 10. 20:58
8/11 anonim válasza:
Szerencsére nincs
Anyám átállt a Menczer ámokfutást látva, nővérem meg Mihazánkos, utálja MP-t. Mondjuk én sem kedvelem, de a mihazánkot meg utálom. De legalább nem fideszes.
Sógorom begyöpösödött bráner, na ő tuti azokra szavaz most is.
jan. 10. 22:23
9/11 anonim válasza:
Nekem nincs. Szerencsére még a nagyszüleim is utálják őket mint a sz*rt.
jan. 10. 23:13
10/11 anonim válasza:
Nincsen. Nemhogy a családombam, de a lakókörnyezetemben, közeli ismerőseim között se nagyon van. Sőt még a templomi közösségemben se nagyon szerintem, legalábbis a fiatalabb korosztályok között. Azt leszámítva egyértelműen én vagyok a leginkább jobboldali a környezetemben, de én se szavaznék a fideszre. A helyi fideszes politikusokat leszámítva közvetlenül tényleg nem ismerek nyíltan fideszest, márpedig mifelénk hamar kiderül a hovatartozás és kevés a passzív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!