Mamám. Menthetetlen szegény, totál ostoba. Mondjuk nincs min csodálkozni, a Kádár-rendszerben nőtt fel, ott megmondták neki, hogy mit kell csinálni, nem kellett gondolkodnia.
A Fideszre szavaz ilyen indokokkal, hogy: Neki már nem lesz jobb, neki ennyi is elég, ő megél a kevés nyugdíjából is.
A Fidesz addig lesz hatalmon, amíg az ilyen hígagyú nyuggerek ki nem purcannak.
Szüleim fidesz szavazók.
Különösebben nem szeretném meggyőzni őket, észérvekkel próbálok érvelni, hogy talán mégsem minden úgy van mint ahogy az m1-en mondanak.
Dehát, jönnének a migránsok, az unokáikat átműtetné Brüsszel, és mehetnék a háborúba. 😅
Az EP választáson legalább annyit el tudtam érni, hogy hosszasan részleteztem nekik az összes induló párt elképzeléseit és anyum másra szavazott. (Nem a fidesz, de nem is az általam preferált párt) Apum szerint átvertem anyumat, azzal hogy bemutattam még pár párt politikai elképzeléseit. 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!