Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A parlamentben ülő politikusok...

A parlamentben ülő politikusok értenek egyáltalán valamihez?

Figyelt kérdés
Sok sok éve ott ülnek növesztik a hasukat és a bankszamlajukat. Na most mi történne ha egyszer csak kiesnenek onnan és a versenyszferaban kellene elhelyezkedni?

#politikus #lopás #korrupció #tolvaj #Gomb nyomogató #Nem képviselő hanem képmutató
jan. 10. 10:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
az h vki politikus nem jelenti h neki az a szakmája.... Ez nem szakma, meg munka ugyanúgy mint a vlogolás és az influenszerkedés sem az...
jan. 10. 11:53
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

"Ez nem szakma, meg munka ugyanúgy mint a vlogolás és az influenszerkedés sem az..."

De az, hiszen ezek az emberek ezzel az idejüket töltik, értéket adnak hozzá és pénzt kapnak érte. Ezt hívják munkának. Munka nem csak a 12 órás gyártósori munka lehet, léteznek szellemi munkák is.

jan. 10. 12:14
 13/25 T. Feri ***** válasza:
53%
#9 Egyrészt a tanárok a tanításhoz is értenek, meg amit tanítanak, ahhoz is. Én szoftverfejlesztőként ahhoz is kellett értsek amire a szoftvereket írtam. Elektronika, játékok, ezen belül golfozás, nyomtatás, biztonsági nyomtatás, telefonok, internet szolgáltatás, stb. a matek, és fizika csak hobbi. Való igaz, hogy ezeket menet közben kellett megtanulni. Van néhány riportfilm a kukásokról is, ha keresed, megtalálod. Meglepődsz, ha rájössz, kik találhatók a kukások között. De Orbán például a politikán, és a korrupción kívül semmihez sem ért. Mindkettőhöz profi módon kell hazudni. És ha buknak, tárt karokkal várják őket a csókos bizottsági tagságok.
jan. 10. 12:16
 14/25 A kérdező kommentje:

12-es

Hahhhahhh ne röhögtess már milyen értéket adnak hozzá? Az összesnek egy hobbi az egész... Állandóan fórumokra, programokra mennek ahol buliznak egy jót és habzsolnak dőzsölnek... Tudom miről beszélek, mivel testközelből láttam... Annyit szoktak tenni h néha körbejárják a választókerületüket és ennyi... Akik az irodájukban dolgoznak, azoknak is az a dolguk h 0-24-ben nyomassák h szavazz a jelöltre....

Méghogy értéket adnak hozzá :DDD hát pedig a 12 órában dolgozó operátor több értéket ad hozzá mint ezek az ingyenélők...

jan. 10. 12:23
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
#13 A tanárokról, kukásokról általánosságban beszélsz, a politikusok közül viszont kiemelesz egyetlen személyt, aki nem ért máshoz. Ez szerinted így egy releváns válasz? Biztosan van olyan kukás is, aki az ég világon semmihez sem ért. Ami a szoftverfejlesztőket illeti, nekik nem kell érteniük ahhoz, amire a szoftvert csinálják. Mondok egy példát, repülőgéphez készítesz robotpilóta üzemmódot. Nyilván tudod hogy hogyan működik egy repülő és hogy mit kell csinálnia a szoftvernek, de akkor sem fognak engedni repülni ha 100 ilyen szoftvert megírsz. Bizony kelleni fog hozzá egy pilóta képzés, kell hozzá x repült óra, stb. Tehát nem, rohadtul nem ért a repülőgép vezetéshez egy szoftverfejlesztő csak azért, mert arra fejleszt szoftvert. Az egyes részeit érti, ami a munkája elvégzéséhez szükséges. És ilyen szinten a politikusok is értenek mindenhez, hiszen a törvényalkotás a feladatuk, amihez egyeztetni kell az érintett terület szakembereivel. Csak úgy tudnak egy új KRESZ jogszabályt meghozni, ha ismerik a KRESZ többi jogszabályát, hiszen nem lehet ütközés a szabályok között, továbbá egyeztetniük kell az autós szakszervezetekkel, sőt, a törvények többségét a mai napig társadalmi egyeztetésre is bocsájtják. Tehát ha már a szoftverfejlesztőkhöz hasonlítjuk, annyira a politikus is ért sokmindenhez, hiszen ezekkel a témákkal foglalkozik ő is. Ettől még ő sem fog tudni ezekben a szakmákban elhelyezkedni, ahogy egy szoftverfejlesztő sem lehet pék, hiába tud szoftvert írni a kemencéhez.
jan. 10. 12:26
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

"Méghogy értéket adnak hozzá :DDD hát pedig a 12 órában dolgozó operátor több értéket ad hozzá mint ezek az ingyenélők..."

Azt erősen kétlem. Egyetlen ország sincs a világon, ami politikusok nélkül működőképes. Azóta létezik politika hogy megjelentek az első civilizációk, mert az ország működéséhez, rendszerek meghatározásához szükséges a politikusi munka. Ha nem lennének politikusok és bezárnánk a parlamentet, megbénulna az ország. Nem lenne ki törvényeket hozzon, nem lenne aki költségvetést készítsen, nem lenne aki pályázna, aki pályázatokat kiírna, aki egyeztetne a szervezetekkel, itt a teljes ország hetek alatt megbénulna politikusok nélkül. Ugyanezt én az operátorokról nem tudom elmondani, pedig én is dolgoztam operátorként.

A törvényhozás, a parlament, az önkormányzatok működése nélkül borulna minden, káosz lenne.

jan. 10. 12:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Ebben az országban amúgysincsenek politikusok, hanem egy maffiabanda van hatalmon akik az ALKOTMÁNY-t is kidobták és kényük kedvére hozzák a törvényeket....
jan. 10. 12:33
 18/25 anonim ***** válasza:
40%

"Ebben az országban amúgysincsenek politikusok"

Nincsenek? Pedig épp te írtad a kérdésben, hogy "A parlamentben ülő politikusok"

Először döntsd el hogy saját magad mit gondolsz, aztán ha van egy olyan véleményed ami 1 óránál tovább megmarad, akkor írj ki kérdést :D

Így, hogy saját magadnak mondasz ellent teljesen felesleges is válaszolni a kérdésre és vitatkozni a témáról.

jan. 10. 12:37
 19/25 A kérdező kommentje:

Politikusnak nevezett bűnözők.... Attól még h magukra aggatták ezt a jelzőt, még nem azok, hanem szélhámos, csaló, rabló banda...

Testközelből is tapasztaltam ezeket, nem a vakvilágba beszélek...

jan. 10. 12:39
 20/25 T. Feri ***** válasza:
26%

#15 Orbán a legkiemelkedőbb, és legmeghatározóbb politikus itt jelenleg, így erősen felbecsülöm a többit, ha átlag helyett őt emelem ki.

És bár a szoftveres nem vezeti a gépet, de az általa írt szoftver igen. Így elgondolkodhatsz azon, vajon utazol-e még valaha repülővel.

Igazad van, hogy egy politikusnak mindenhez kellene érteni, de mégsem értenek semmihez, ami az ország működőképességét illeti. Botrányos, ami Magyarországon történik, vagy inkább nem történik.

Ami a KRESZ-t illeti, arra a rendőrségnek külön szervezete van, amely még mindig mentes a politikától, és ők jól végzik a munkájukat. A javaslataikat mindaddig megszavazzák a politikusok, amíg nem kerül pénzbe.

jan. 10. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!