Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán felelni fog a több ezer...

Orbán felelni fog a több ezer bűnöző migráns/ember csempész börtönökből történő önkényes szabadon engedéséért?

Figyelt kérdés
[link]

#FIDESZ #embercsempész #migráns #Orbán #Börtönből önkényesen szabadon engedte
jan. 9. 23:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10, ha én lennék a miniszterelnök, már 14 után sem lett volna 2/3 és nem hagytam volna, hogy ennyire elguruljon a gyógyszer ebben az országban.

De, ott, ahol a széteső ország mellett az emberek ülnek és várnak, hogy egy olyan fickó oldja meg a problémáikat, aki segitette a rendszer felépitését, azt hiszem, amit irok valós. Itt mindenkinek elment a józan esze.

jan. 10. 08:51
 12/22 anonim ***** válasza:
11# oké, én rád szavazok, Péter...😂😂
jan. 10. 08:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem Péternek hivnak és én nem vagyok politikus, rám nem tudsz szavazni.
jan. 10. 08:56
 14/22 anonim ***** válasza:
13# a francba....🤯
jan. 10. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Picit gyengíti az ellenzéki érveket, hogy mégsem az embercsempész okozta a balesetet, lol.
jan. 10. 13:47
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Jaj bazmeg...csak most látom, hogy ez a kérdés kb. egy az egyben Magyar Péter copypasta...STOP hányadék Tisza-propaganda!
jan. 10. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
#16 Tisza propaganda besz*rok :D akinek 15 éve mossa az agyát a kormánypárt azzal, hogy milyen jó LESZ itt az propagandázik. Megérte befektetni Tóniéknak ezt a jó pár miliárdot :D nem embercsempész volt, csak annak egy klónja semmi nem a Fidesz hibája az elmúlt 15 éveben nem tehetnek semmiről minden Gyurcsány volt
jan. 13. 04:14
 18/22 anonim ***** válasza:

#17. A tiszásoknál nagyobb megvezetett szektás idióta banda nincs jelenleg Magyarországon. Gratulálok, sikerrel alulmúltátok még az angyalföldi DK-s nyuggerkommandót is. És igen, az a rossz hírem van, hogy amikor Discord-szervereken, meg zárt Fb-csoportokban kapjátok az ukázt, hogy mit és hová SZABAD (MP f.szságait copy+paste üzemmódban nyomatni, ahogy a mellékelt ábra is mutatja), vagy KELL (pl. STOP propaganda Öt-videók alá) kommentelni, akkor ti bizony propagandát fogyasztotok és terjesztetek. Akkor is, ha telesírod a kispárnádat, amiért erre felhívtam a figyelmet. :)

"nem embercsempész volt, csak annak egy klónja"

Ez elképesztően szórakoztató. :) Beleszaladtatok tátott szájjal a f.szerdőbe, a rendőrség cáfolja a messiást megalázó módon, ti meg nyomjátok tovább. Ti így szálltok le a bicikliről. :)))

jan. 13. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
#18 A fideszesek tényszerűen szektások. Brit tudósok megállapították hogy nincs még egy ilyen szolgalelkű elszektásodott nép mint a fideszesek akik Orbán Viktorhoz imádkoznak.
jan. 13. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:
#19. Brühühühü nagyon megható ez a tiszektás szenvedés. :D
jan. 13. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!