Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter népszerűsége...

Magyar Péter népszerűsége nagyban köszönhető a Tisza szigeteknek és, hogy járja az országot?

Figyelt kérdés
Már csak azért is, mert mindig úgy hallottam, hogy az, hogy az eddigi ellenzék ilyen gyenge volt az nagyban köszönhető annak is, hogy úgy próbáltak meg vidéken nyerni, hogy ott igazából semmi helyi szervezetük, jelenlétük nem volt. Nem kommunikáltak az emberekkel.

jan. 9. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 Az alap alapja valóban, gyurcsány apád idejében mégsem volt ellenzéki média az egyetlen HírTV-n kívül.
jan. 10. 08:14
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
#11 annak idején (nem Gyurcsány miatt, nem neki köszönhetően) nem is volt propaganda és agymosás mint most, oldaltól függetlenül, a médiumok tényekről számoltak be, nem volt mit ferditeni, befolyásolni, gyűlöletet kelteni, ágyat mosni mint most. Nem ez a szánalmas ideológiai mocsok fojt a csapból mint mióta elkezdte a fidesz a stop stop stop meg az óvodás nemváltó baromságot.
jan. 10. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 Te vagy nem éltél még akkor, vagy szélsőségesen elfogult vagy.
jan. 10. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:

#13 aha, annyira nem éltem és annyira elfogult vagyok hogy konkrétan abban az időszakban elhagytam az országot, majd visszajöttem 2011ben...

Az a baj hogy a szélsőségesen elfogultak a fideszesek, akik betegesen, szurkolás szerűen állnak mellé és mindenütt ellenséget és hátsó szándékot látnak abban, ami nem a pártpropaganda.

jan. 10. 08:58
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 Ugyanez hatványozottan igaz rátok. A Tisza nem is párt igazából, hanem szekta.
jan. 10. 09:12
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

#15 ki az a rátok? Látod, én nem is fideszeztelek le, csak általánosságban beszéltem a fideszesekről, de te azonnal támadsz, látszik, pont te vagy a szektás fideszes, aki vakon, szurkolásszerűen, a gyűlölettől vezérelve támad, aki teljesen meg van győződve arról hogy amit a propaganda nyom, az szent és igazságos, és le kell ezzel igázni azt, aki nem ért vele egyet, ez az igazi szekta, a NER egy igazi szekta, a Szájerek és a Besék, a Lőrincek és Kubatovok.

Én nem vagyok liberalis, sem baloldali, én egyértelműen jobboldalinak tartom magam, ugyanakkor a fideszből mélységesen kiábrándult és nem, egy szót sem ejtettem a tiszáról, hogy az lenne a tuti, hiszen még semmit sem mutatott, csak az eddig is ismert fidesz hibáira rámutatott, amitől sokan felébredtek végre 15 évnyi káros szundikálásból.

jan. 10. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Látom, előremenekültél. Jómagam rühellem a Fideszt, csak veled ellentétben én azért, mert nem értek egyet az intézkedéseikkel, míg te azért nem értesz egyet az intézkedéseikkel, mert gyűlölöd a Fideszt.

Mondjuk ha tiszás lennék, hozzád hasonlóan én is szégyellném bevallani.

jan. 10. 09:33
 18/19 gago77 ***** válasza:

"Ezeket nem nyomják közpénzen....."

Attól még elég erőteljes médiák ezek, bőven van befolyásoló erejük.

jan. 10. 22:20
 19/19 gago77 ***** válasza:
#11 Ez nem a Fidesz találmánya. Látom nem követted az amerikai választásokat...
jan. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!