Szerintetek mi az oka annak, hogy Magyar Péter egyrészt kilépett a NER-ből, másrészt ekkora népszerűséget szerzett magának?
1. Kirúgták.
2. A többi ellenzéki vezető béna.
Az az oka, hogy kitették.
Azért népszerű, mert hitelesen tud O1G-ni nagyon sok ember szemében.
Miért nem Orbán Viktor 1,3 milliós követőtáborával hasonlítod össze? A Fidesz facebookos követőtáborát a Tisza párt követőivel kéne összehasonlítani.
Ugyanakkor szerintem az egész facebook profilja felépített, kamu.
400 ezer követő mellett 1 napos posztján 10-30 ezer lájk van.
Joe Biden 11 millió követővel hozott hasonló számokat a választási kampányban.
Azariah 100 ezer követővel tud ezer lájkot összeszedni egy egy posztja alá.
Kasza Tibi 1 millió követővel csomó posztján ezer lájkot se bír összeszedni.
"Miért nem Orbán Viktor 1,3 milliós követőtáborával hasonlítod össze? A Fidesz facebookos követőtáborát a Tisza párt követőivel kéne összehasonlítani."
Igazad van, hozzá kellett volna. Igaz, hogy Orbán követése már olyan szinten van, hogy aki gyűlöli is követi. Majd azért nézd meg milyen posztokat mernek kitenni olyan önmagukat vállaló emberek Orbánról, hogy én is csak nézek. Vagy az is csak kamu?
A Fidesz haldoklik.
Rosszabbul élünk, mint valaha. Kicsiny országunkat szétlopták.
Változás kell!
Értelmes, tisztességes, átlát mindent. Olyasmi kint egy mi hazánkos. Úgy tűnik,nincs más ilyen. Jól kommunikál. A fideszből, Vargától kilépése is jól jött neki.
Bár engem is meglep hogy egyetlen ember sikeresebb mint a fidesz, mszp, stb. Honnan ismerték egyáltalán? Adott egy interjút, és máris híres lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!