Miért kellett ennek a Kossuth-díjas írónak így beleszállnia Orbán Viktorba?
Závada Pál az Indexnek: »Nem normális, ahogyan az összes közszolgálatinak mondott televízió, rádió és egyenújság – a megyei lapokat is beleértve – a Fidesz propagandáját nyomja. A miértre pedig az a válasz, hogy hát a Fidesz van hatalmon, nem? Mi mást nyomnának? De még rengeteg ellenzéki fejében se fordul meg, hogy a közszolgálatiság az ellenkezőjét jelenti annak, hogy azt harsogjuk, amit a kormány éppen diktál. Mégis ez történik, de nemcsak a közszolgálati tv-vel és rádióval, hanem szerintem számos kereskedelmi csatornával vagy internetes újsággal is. Miért? Én is ezt kérdezem. (…)«
De értitek, egy Kossuth-díjas íróról van szó, miért süllyed ilyen mélységekbe? Milyen érdekes, hogy akkor egy szót sem szólt, amikor a közszolgálati televízióban a Nap TV nyomta nem is titkoltan, minden reggel a kőkemény, virtigli baloldali propagandát. Akkor minden rendben volt a közszolgálatisággal?
"aki vagy nem lát tisztán, vagy elragadják az indulatai"
Csodálkozol, hogy ilyen fokú propaganda és hazugságcunami mellett elragadnak valakit az indulatai?
Szerintem pont az értélmisègnek kell kiàllni a primitív propaganda ellen. 2010 előtt kiegyensúlyozott volt a köztèvé, a Kossuth màr akkor is kőkemény fidesz-szoponc volt a Kondorkeselyű-nyanya éràban. Ma màs sincs, mint àllandóan 21. Század Intézet, meg Alapjogokért Központ Fideszes elemzők okoskodàsai, meg termelési riportok félóránként ismètelve. Igaza van, ha nem tetszik neki.
Ja, Magyar Petyától annyira nem fèl a Fidesz, hogy a hírműsorok 70-80%-a az ő lejàratàsa.
"2010 előtt kiegyensúlyozott volt a köztèvé, a Kossuth màr akkor is kőkemény fidesz-szoponc volt"
Hogy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!