Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor Miniszterelnök...

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ma a Kossuth rádióban fog szólni a néphez?

Figyelt kérdés
Pénteken, fél 8 után szokott a Miniszterelnök Úr a rádióban szózatot intézni a néphez. Ezt mindenkinek kötelezően meg kellene hallgatni a munkahelyeken is mert itt olyan éleslátással és hatalmas szakértelemmel elemzi a magyar és a nemzetközi helyzetet. Isten áldja a Miniszterelnök Úrat isten áldja a Kormányt
ma 04:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még 24 órája sem került fel Magyar Péter üzenete a YT-ra, de már közel negyed millióan látták. Nem véletlenül hozta előre az újévet köszöntő beszédét Orbán aláírógépe karácsonyi beszédnek álcázva azt. Ma meg maga Orbán osztja meg velünk magvas gondolatait. Kíváncsi vagyok hányszor süti el a "háború" szót.
ma 06:05
 2/10 Fsms ***** válasza:
100%
Akkor ez most egy párt utasítás? Köszönjük elvtárs, kihagyjuk. Reméljük nem lesz semmilyen retorzió.
ma 06:14
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

A megtekintésekből mit lehet levonni?

Azt, hogy mennyien kíváncsiak egy videóra. Én is megnéztem azt az MP videót, lájkoltam is, mert szép beszéd volt, de valószínűtlen, hogy szavaznék rá.

De, ha már számok:

Orbán német feliratos videója, idén októberben tették fel:

Több, mint 790 000 megtekintés:

[link]

ma 06:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Brüsszeli bürokraták, békepártiság, háborús infláció, isten, haza, család, szüljetek sok kis közjószágot. Kihagytam volna valamit?
ma 06:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4#: Igen:

125* a magyar-, 250* a magyarok szó elhangzása, Soros, migráns, Tyúúúúrcsán, dollárbaloldal, "Kis párt, kis esély, nagy párt, nagy esély", 1-2 Dakota közmondás benyögése, feltörekvő népünk sikere, hanyatló Nyugat.

ma 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szavaznék Magyarra, de a Fideszre végképp nem. Ugyanakkor sok múlik azon, hogy hány embert tud elérni, mennyien kíváncsiak egy adott politikusra. Én Orbánra már nem vagyok kíváncsi, mert mindig ugyanazokat a baromságokat, propagandaszövegeket sulykolja. Talán ők is észrevették, hogy már nem nagyon hat a hazug propagandájuk.
ma 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A Magyar Péter első Partizán videója 2,6 millió 86 ezer 32.

Hol van az a 0rbán 790 ezer videójhoz?

ma 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Egyértelmű provokatív kérdés. De miért kell hergelni az embereket? A Fidesztől tanultad?
ma 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
5: és utalgatások Magyar Péterre, akinek a nevét sem meri kimondani.
ma 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
8: ez szarkazmus.
ma 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!