Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy így...

Mit szóltok hozzá, hogy így kiderült Magyar Péter emberéről a Gyurcsány-kapcsolat?

Figyelt kérdés

[link]

Magyar Péter brüsszeli politikustársa, Kollár Kinga (jogász, közgazdász) a 2010 előtti baloldali kormányok alatt már az Európai Bizottság kötelékében dolgozott, sőt, 2006-2008 között a Bizottság magyarországi képviseletén keresztül ő felelt az új partnerség kialakításáért a magyar kormányzattal közös kommunikációs kampányok kivitelezésére.

Abban az időben Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök.

Tiszás politikai szerepvállalásáig Luxemburgban élt.

Ej-ej...

tegnap 14:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Amit te írsz az nem ugyanolyan jellegű kapcsolat. Ilyen alapon azt is mondhatnád, hogy ily módon mindannyian kapcsolatba kerültünk velük, mert mindannyiunk miniszterelnöke is volt.

Sziliről meg azt gondolom hogy nyilván jó pénzért köpönyeget váltott. Akárcsak MP.

tegnap 16:25
 22/29 anonim ***** válasza:
#21: Itt nem az a kérdés, hogy Szili miért akart váltani, hanem hogy a KDNP miért fogadta be Gyurcsány emberét.
tegnap 16:31
 23/29 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg a KDNP-től. Vagy írjál ki erről egy kérdést, hátha tudják a választ.
tegnap 16:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Nagyon szétestél. :)

Szóval azt mondod Orbánnak csak annyi kapcsolata volt Gyurcsány Ferenccel, mikor miniszterelnök mint bárki másnak. Mint Neked, vagy nekem.

Nekem olyan sose volt Gyurcsánnyal, hogy beszélgessek vele: [link]

De még mosollyal is ritkán illettük egymást: [link]

De menjünk tovább: oké, azt állítod Szili Katalinnak "jó pénzt" fizetettek, azért "köpönyeget" váltson. Tehát elvetetted, hogy a politikus asszony szemléletmódjában történt változás, "nyílván" lefizették. Fogadjuk el.

Viszont az "akárcsak" alapján azt állítod Magyar Péter is ugyanígy tett: fizettek neki és ezért lépett fel 2024. februárjában.

Kérlek, ahogy Szili Katalin esetén is megtetted (nyílván arra gondolsz aki a váltásért fizetett neki, az azok ahova csatlakozott) határozd meg, ki fizetett Magyar Péternek.

Barátom, de most komolyan... nem lenne egyszerűbb elismerni, hogy igen, direkt hamis információt akartál terjeszteni?

tegnap 16:42
 25/29 anonim ***** válasza:
#23: De azt azért csak tudod, hogy miért támogatsz egy olyan pártot, amelyik ilyet csinál, miközben elítélsz egy olyat, amelyik egy ennél enyhébb dolgot tesz?
tegnap 16:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Holnap meg azt deríti ki a fidesz média hogy Magyar Péter tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc álruhában.
tegnap 16:56
 27/29 A kérdező kommentje:

Jól van, üssük ezt a vasat, szedjük széjjelebb azt a bizonyos szőrszálat... Szóval adva van egy kérdés. Amelyre lehet azt mondani hogy egy épületes baromság, ez eddig rendben. A kérdésre mégis érkeznek válaszok. Meg olyanok is amelyek Szilit meg Orbánt emlegetik, bár a kérdés nem róluk szólt. De nyilván csak és kizárólag én tereltem, meg mellébeszéltem, meg bűncselekményt(?) is megkíséreltem. Mindezt hogy, azt nem értem, de mindegy. Ti akkor véletlenül sem tereltetek. Másrészt a kérdés elég szabatosan lett megfogalmazva, nem kértem senkit hogy ítélje el a dolgot vagy hogy háborodjon fel rajta, se azt hogy támogassa. Még csak szavazásra sem bocsátottam. Belinkeltem egy cikket, aki akarja elolvashatja, az volt a forrás. Szóval mit is akartam sugalmazni, előírni? És önmagában a Gyurcsánnyal való összefüggést miért gondoljátok sározásnak? Csak annyi volt hogy kontaktban álltak egymással. Ő is egy politikus, mint a többiek. Miért sározás az, ha valakit vele kapcsolatban emlegetnek? Nekem ugyan valóban nem szimpatikus ember, de lehet hogy vannak akiknek az.

Azt csak sugalmaztam hogy pénzért váltottak, nincs rá bizonyítékom, bár én még nem láttam politikust aki ne a saját pénzéért tenne lépéseket. Ők is pénzből élnek. Hogy mennyi volt a gázsijuk azt nem tudom, de azt igen, hogy ki állta a cechet: te meg én meg a többi adófizető. De ha kiderül, hogy mégsem pénzért, hanem az emberekért, a népért váltott akár Szili Katalin, akár Magyar Péter, akkor megkövetem őket.

tegnap 18:08
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

#27: Hagyjuk már, egyértelműen úgy tetted fel a kérdést, mint valami leleplezést. A célod egyértelmű volt, ezzel akartad rossz színben feltüntetni a Tiszát. Szili Katalint pedig nevezheted terelésnek, nem annak szántam. Egyszerűen csak nem lehet elvonatkoztatni attól, amikor valaki ilyen szinten kettős mércét alkalmaz.

Mondhattad volna azt is, hogy oké, ez jogos, ebbe nem gondoltam bele. Vagy valami hasonló.

De nem ezt tetted.

Én nem tartom jó iránynak, amikor értelmes politikai kommunikáció helyett elmegyünk egy ilyen értelmetlen irányba. Te is tudod, én is tudom és a Fidesz is tudja, hogy a Tiszának semmi köze Gyurcsányhoz. Mégis vért izzadtok, hogy találjatok valamit, amivel össze tudjátok kötni, hogy valamilyen kapcsolatot találjatok. Az sem probléma, ha gyenge lábakon áll, a lényeg, hogy támadni tudjatok és lobogtassatok valamit, amiről ti is érzitek, hogy nem állja meg a helyét.

Talán egyszer nem ez lesz a politikai kultúra és politikai színvonal Magyarországon, meg úgy az egész világban.

tegnap 19:57
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

Elnézést, szőrszálhasogatás? Te próbáltad kiforgatni a PROPAGANDA média cikkét. Ők nem merték leírni, amit te itt hangoztatni próbáltál, erre te telibe! Egyetértek a 28-assal. Vért izzadva próbáltál valami negatívat sugallni, ami nem jött össze, most meg te vagy a sértődött?

Te írtad le nyilvánosság előtt, hogy Szili Katalint "nyílván" lefizették, ezzel írásban hangoztatva, hogy lefizethető, hova tovább korrupt. Igen, ez bűncselekmény, ha nem tudod bizonyítani. Te írtad le, hogy Szili Katalint lefizették, hogy csatlakozzon "akárcsak MP"-t. Tehát őt is nyilvánosan meggyanúsítottad, hogy lefizethető, hova tovább korrupt. Ami ugyanúgy bűncselekmény, ha nem tudod igazolni. És Te írtad, hogy "ej-ej", hát erről az akárki diplomata hölgyről kiderült, hogy Gyurcsány-"kapcsolat", amivel meggyanúsítottad, hogy egy EU-diplomata, valójában a Gyurcsány embere, hova tovább kiszolgálója volt, ezáltal politikai értelemben vett árulója az intézménynek, melyet képviselt. Ez szintén bűncselekmény, ha nem tudod bizonyítani.

Azért érezd már, hogy amiket Te itt pár óra alatt összehadobáltál, abból a célból, hogy besározd ezt a Kollár Kingát (akiről továbbra sincs fogalmam ki is, de szerintem Neked se), végső bepánikolásodban - mikor ráéreztél, hogy látjuk álinformációt terjesztesz - még két másik embert is nyilvánosan, írásban bűncselekménnyel vádoltál meg. Azért, ha ezt arccal mondod el, legalább ennyi ember akik ezt olvastuk, minimum három becsületsértési per.

Annak a bizonyos észnek meg kéne már jönnie... ej-ej

tegnap 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!