Milyen negatív élményeid vannak a Gyurcsány rezsimmel kapcsolatban?
A vizitdíj szerintem teljesen rendben volt. Végre el lehetett jutni a háziorvoshoz anélkül, hogy órákat kellett volna várni az unatkozó nyugdíjasok miatt. Akinek meg krónikus betegsége volt, az amúgy sem fizetett vizitdíjat.
Az egészségügyet orbán tette fizetőssé. Nem elég, hogy havi szinten több százezret vonnak le eü hozzájárulás címen, ha nem akarok megdögleni, mehetek magánba...
A családtámogatási rendszer egyszerűen más volt gyurcsányék idején. Ebből a szempontból szerintem a mostani (adókedvezmény) jobb. Cserébe elcseszik az egészet az ilyen csok meg babaváró baromsággal.
Rezsimnek tuti nem nevezném. 2006. és az Őszödi beszéd előtt éreztem utoljára hogy van esély hogy utolérjük a nyugatot életszínvonalban kultúrában stb. Naiv volt és mazoista hogy elmondta a beszédet. Azt hitte nincs a Fidesznek annyi beépített embere az MSZP-ben hogy simán bedöntse egy ilyennel. És bummm.
Gondoljátok el 2006-ban milyen erős volt az MSZP, hogy egy közel ilyen szervezettségű Fideszt, amely 4 2/3-adot nyert le tudta győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!