Ezzel, hogy a fidesz feje -Rogán - hivatalosan is felkerült a korrupciós/szankciós listára, nem kellene a rendőrségnek vizsgálatot fojtatnia és a teljes pártot és az érintetteket kizárnia a közéletből?
Szankciós listára került és az indok a korrupció. De ha ők(usa) ezt komolyan gondolnák akkor nem csak listára rakják hanem mondjuk a sajtó elé tárják a megdönthetetlen bizonyítékokat / feljelentést tesznek.
Szerintem a tény, hogy pár nappal a jelenlegi vezetés leköszönése előtt lépték ezt csak meg jól mutatja, hogy mennyire megalapozott vádakról lehet szó.
Illetve még egy, aki szerint Fideszes politikusok 26/30 után vagy ki tudja mikor "bukik a rendszer", majd felelősségre lesznek vonva azok háttal ülnek a mozinak.
2/3-os többség mellett lehet tesznek erkölcsileg elítélhető dolgokat de törvényteleneket nem, mert az a törvény amit ők mondanak, így meg egy független bíróság nem is tudja őket ezért büntetni.
"Erről a listáról Trumpnak sem lesz érdeke levenni Rogánt"
Nem is tudná. Az amerikai állam nem úgy működik, hogy én vagyok a főnök, többségem van, én írom az alkotmányt, meg mindent úgy csinálok, ahogy akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!