Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel, hogy a fidesz feje...

Ezzel, hogy a fidesz feje -Rogán - hivatalosan is felkerült a korrupciós/szankciós listára, nem kellene a rendőrségnek vizsgálatot fojtatnia és a teljes pártot és az érintetteket kizárnia a közéletből?

Figyelt kérdés
Erről a listáról Trumpnak sem lesz érdeke levenni Rogánt, mert nem véletlenül került rá.

tegnap 11:32
A kérdező szavazást indított:
Független ügyészségnek/bíróságnak (ami jelenleg nincs) ez lenne a dolga, hogy a korrupciót felszámolja.
Majd ha csatlakoztunk az EU-i ügyészséghez.
Passz vagy kifejtem.
9 szavazat
 1/4 T. Feri ***** válasza:
86%
Már volt vizsgálat Magyar Péter kezdeményezésére. Nem találtak semmit, mindenki tudja miért. Az egész rendszer a velejéig korrupt.
tegnap 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Szankciós listára került és az indok a korrupció. De ha ők(usa) ezt komolyan gondolnák akkor nem csak listára rakják hanem mondjuk a sajtó elé tárják a megdönthetetlen bizonyítékokat / feljelentést tesznek.

Szerintem a tény, hogy pár nappal a jelenlegi vezetés leköszönése előtt lépték ezt csak meg jól mutatja, hogy mennyire megalapozott vádakról lehet szó.

Illetve még egy, aki szerint Fideszes politikusok 26/30 után vagy ki tudja mikor "bukik a rendszer", majd felelősségre lesznek vonva azok háttal ülnek a mozinak.

2/3-os többség mellett lehet tesznek erkölcsileg elítélhető dolgokat de törvényteleneket nem, mert az a törvény amit ők mondanak, így meg egy független bíróság nem is tudja őket ezért büntetni.

tegnap 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

"Erről a listáról Trumpnak sem lesz érdeke levenni Rogánt"

Nem is tudná. Az amerikai állam nem úgy működik, hogy én vagyok a főnök, többségem van, én írom az alkotmányt, meg mindent úgy csinálok, ahogy akarok.

tegnap 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért vették el Pintértől a titkosszolgálatokat, és kapta meg Tóni, hogy elvarrják az elvarratlan szálakat.
tegnap 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!