A Tisza párt miért csak Magyar Péterből áll? Hol vannak a többiek?
Basszus marciusban alakult a part. A fovarosi kozgyulosben a legerosebb ero, ugy hogy kb senki nem is ismerte a kepviseloket. Tobb mint egy millioan szavaztak rajuk az EP valasztason. Nyugodjatok meg, ki fognak irni palyazatokat, szerintem akivel lehet majd egyuttmukodnek.
Ha neked is ekeged van a fideszbol akkor szavazz a tiszara meg ha nwm is ertesz egyet mindennel.
ma 10:35
Ha mondjuk én egy építési vállalkozó lennék és nem lenne egy alkalmazottam se vagy aki lenne pl. Radnai Márk azt is hónapokig tagadnám, nem lenne semmilyen referenciám, akkor te szívesen bíznád rám a házad építését csak azért, mert az előző vállalkozó akivel szerződtél szar volt?
One man show... ennyi.
Azért nem találod őket, mert nincsenek!
Pártoló tagok vannak néhány 10 ezren, ők fedezik Platós Peti óbégatását, meg hogy legyen social média, rendezvények, buli, pezsgő...
Miért a fideszes képviselőkre kéne szavazni? 😂😂😂
Én akár egy háromlábú vak komondorra is szavaznék ha a Tisza párt indítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!