A Fidesz nem fél, hogy szavazatokat veszít azáltal, hogy az Ügyfélkapt nyugdíjasok számára szinte használhatatlanná teszi?
Ők eddig sem használtak ügyfélkaput. Amúgy sincs szükségük rá, a nyugdíjasoknak már nem nagyon van mit ügyfélkapun intézni. Maximum a leleteiket tudják megnézni mikor valami betegségük van.
#3 Én jelszómenedzsert használok, ami automatikusan kitölti nekem az összes jelszavamat, és generál is újakat az új regisztrációkhoz. Másoktól hallottam hogy van egy noteszük, amibe fel vannak írva a jelszavak. De azt is csinálhatod, hogy ugyanannak a jelszónak használod a változatait, és akkor a hasonló jelszavakat könnyebben megjegyzed. Nyilván ez kevésbé biztonságos, de kopromisszum lehet. Ami meg a kétfaktoros azonosítást illeti, ma már ez a minimum, sőt, lassan bejön a 3 faktoros és a biometrikus azonosítás is. Ahogy régen a sátraknak sem volt ajtaja, később lett az ajtókon kulcslyuk, ma meg már be tudsz kapcsolni egy átlagos panellakás ajtaján 5 különböző zárat ami 8 helyen illeszkedik a tokba. Ez van, a világ egyre veszélyesebb, és az értékeinket egyre jobban kell védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!