Az ellenzékiek szerint a baloldali meleg jó, a jobboldali
meleg pedig rossz?
Figyelt kérdés
Csak mert széljobbosokat megszégyenítő módon szoktak homofób kijelentéseket tenni a (szerintük) jobboldali melegekre.
tegnap 14:55
1/9 anonim válasza:
Kb így működnek, igen.
tegnap 14:57
2/9 anonim válasza:
Nem azért teszünk rájuk megjegyzéseket, mert melegek, hanem mert képmutatóak. Amikor egy pap arról prédikál, hogy milyen bűnösök, akik meleg viszonyt folytatnak, majd kiderül, hogy ő maga melegorgiákon vesz részt, arról azért ne mondd már, hogy rendben van.
Lehet felőlem jobboldali meleg is rendes ember, miért ne lehetne? Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz. A képmutató viselkedés viszont egyik oldalon sem elfogadható. Legalábbis az én értékrendem szerint.
tegnap 15:03
3/9 anonim válasza:
Képmutatás akkor van hogyha elitélendő dolog derül ki egy magát patyolatnak feltüntető ember esetében. Ti akkor ítélhetnétek el emiatt az ilyen Bese féléket ha a kezdettől fogva magukat menő homoszexuel közszereplőként felvállalókat csípőből leszólnátok.
tegnap 15:46
4/9 A kérdező kommentje:
"Nem azért teszünk rájuk megjegyzéseket, mert melegek, hanem mert képmutatóak."
Na de Szijjártó? Megértem, hogy nem szimpatikus nektek. De kicsit túlzás állandóan a Dzsudzsákkal kapcsolatban homokos megjegyzéseket tenni. Szijjártó és Dzsudzsák sose szidta az lmbtq ideológiát. Gulyás Gergő is ilyen.
tegnap 15:59
5/9 anonim válasza:
Tényleg nem értem. Tehát nekik a melegség nem elítélendő, csak a képmutatás (ami szerintem feltételezne egy önmagában elítélendő elemet). Ha egy magát vegának tartót rajtakaptok hogy pörköltet evett nekiugrotok, úgy hogy egyébként mások disznótoros képeit lájkolgatjátok?
tegnap 16:08
6/9 anonim válasza:
#5 Ha az a vegán közben tele pofával szidná a húsevőket és kirakosgatna plakátokat hogy "védjük meg a gyerekeket a gonosz állatgyilkos húsevőktől" akkor igen, nekiugranék. Így érthető, hogy mivel van a probléma?
tegnap 16:23
7/9 anonim válasza:
Minden oldal mindig a sajátjait védi minden fura esetben, ez eddig nem tűnt fel?
tegnap 17:37
8/9 anonim válasza:
6 és hogy ugranál neki? Ilyen "állatgyilkos húsevőzéses" szövegekkel a facebookon, úgy hogy közben a szintén húsevő cimboráid is látják a durva hangvételű kommentedet?? Nem képmutatató alakoknak voltak kikiáltva se Szájer se Bese hanem a legdurvább homofób szidalmakat zúdították rájuk ugyanazok akik a szivárványcsalád meg pride dolgok mellett álltak ki más kommentfelületek alatt
tegnap 17:58
9/9 anonim válasza:
Tehát a képmutatás azért gyenge takaró mert oda vissza megáll
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!