Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány igyekszik kivezet...

Ha a kormány igyekszik kivezetni minden szociból maradt dolgot ezeket miért hagyja bent?

Figyelt kérdés

-Katalógus az egyetemeken

Hallgatóellenes.Nem mindenki tud felkelni korán, mindenkinek más a bioritmusa.Mellesleg vannak esetek, amikor semmit sem fog fel az anyagból az ember, főleg a hétfő reggelek ilyenek.Szoktuk szólni egy "ügyeletesnek",hogy vegye fel telefonra, de az elvileg tilos, meg nem adja telejsen vissza.

Volt,hogy tagadtak meg aláírást emiatt.

-Szigorlat kivezetése

Hallgatóellenes.Orvosoknál van értelme, de nekem, mint pénzügy szakosnak mi a f_sznak kellett szigorlat matekból?

Ezek miatt a hülyeségek miatt, én 2 félévet csúsztam.Ezek mind hallgatóellenes, szociból visszamaradt intézkedések.Sok boomer oktató ragaszkodik hozzá, mert azt hiszi "színvonalat" csinál.Lóf_szt csinál színvonalat, nem a szívatás.

Le velük.

Ezekkel kellett volna kezdeni, nem a vármegyével meg az ispánnal.

tegnapelőtt 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd munkahelyen is azt mondod, hogy nem tudtál felkelni korán? LOL
tegnapelőtt 14:58
 2/3 árokpart ***** válasza:
0%
1-es A jövő munkahelyei nem a korán vagy nem korán felkelésről fognak szólni, hanem, hogy milyen hatékonyan végzi el a munkáját.
tegnapelőtt 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
2: Majd pont te értesz a hatékony pénzügyi munkahelyekhez. LOL
tegnapelőtt 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!