Miért baj az, hogy ha valaki politikailag független?
Figyelt kérdés
Azt még értem, hogy másoknál az ki vágja a biztosítékot, ha nem nem ugyanaz a kedvenc pártja, de ha független mind politikailag, mind pártilag, mind oldalilag, az miért baj? Azért mert az egészséges?tegnapelőtt 14:16
11/13 anonim válasza:
Az egyiknek baj a másiknak nem, mi a probléma?
12/13 A kérdező kommentje:
Hogy miért baj ez. Sokaktól én is megkapom ugyanazt mint amit #8 írt.
tegnapelőtt 14:54
13/13 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok kormánypárti, de a legnagyobb baj az ilyen nagyon szélsőséges orbánfóbokkal meg fideszfóbokkal van, akik kb. azt is leszavazzák, ami véletlenül hasznos volna, rámondva hogy álprobléma, és akár megszavaznáknak olyat is, aki lefelezné Magyarországot, abból a megfontolásból kiindulva, hogy "Mindegy, csak ne Orbán." Ezek ártalmasabbak, mint a függetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!