Mekkora a politika felelőssége a mostani közállapotokban? És mennyi a választóké, akik tolerálják, hogy ilyen stílusban gyalázzák egymást a vezetők?
Figyelt kérdés
Sosem tudom eldönteni: hogy a politikus a felelős aki magatartásával rossz példát mutat a választóknak, vagy a választók akik igénytelenségükben züllött politikusokat választanak?tegnap 14:03
3/6 A kérdező kommentje:
Én mondjuk Orbán jelenségre gondoltam amikor a parlament falai között elkezdte homoszexuálozni Vona Gábort, aki emiatt komoly népszerűségvesztést szenvedett.
Szimpatikus volt a jobboldali választóknak hogy parlamentben gúnyos módon lejáratta a jobboldal egyik vezetőjét egy másik jobboldali vezető alaptalan vádakkal.
tegnap 14:30
5/6 A kérdező kommentje:
Én azért nem vagyon ennyire elnéző az ilyen öncélú aljassággal.
tegnap 14:46
6/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a társadalomban megtörtént már egy átalakulás, hogy ezt az egész fura vonalat támogassák, tehát lassan 60%-ban a társadalom-, 40%-ban a politika a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!