Mekkora a politika felelőssége a mostani közállapotokban? És mennyi a választóké, akik tolerálják, hogy ilyen stílusban gyalázzák egymást a vezetők?
Én mondjuk Orbán jelenségre gondoltam amikor a parlament falai között elkezdte homoszexuálozni Vona Gábort, aki emiatt komoly népszerűségvesztést szenvedett.
Szimpatikus volt a jobboldali választóknak hogy parlamentben gúnyos módon lejáratta a jobboldal egyik vezetőjét egy másik jobboldali vezető alaptalan vádakkal.
3-as!
Orbán soha senkit nem rágalmazott homoszexualitással.
Azt a cserbenhagyott Jobbikosok terjesztették róla, meg a homoszexuálisok ikonja, aki egy bárban transznőt alakított.
Orbántól Vona Gábor lemelegezése kétszer.
Először nem akartam elhinni hogy a fidesz a magyar melegkultúra fellegvára egy másik párt vezetőjét mocskolja melegnek terjesztve. De hát Orbántól kitelik ez is a hatalomféltése miatt.
De személyeskedve nem lehet abban a székben ülni, ahol ő ül
– adott tanácsot Orbán Viktor még általánosságban. Majd Vona Gáborhoz fordulva azt mondta:
a kormányzáshoz komolyabb eszközre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.
Ezzel pedig Orbán már másodszor utalt azokra a kormánypárti sajtóban harsogott pletykára, amely Vona Gábor szexuális orientációt kérdőjelezi meg. Korábban azt mondta Vonának: nem ő szokott más férfiak szoknyája mögé bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!