Most ez lesz Gyurcsány újabb mesterterve a 2026-os Fidesz kétharmadhoz?
https://www.youtube.com/watch?v=vjCF7Dube0s
Semmi mást nem kell tenni, mint ugyanazt követelni, mint amit Magyar Péter előző nap kitalált, és máris tud a rogáni-féle propagandagépezet cikkezni Tisza-DK szövetségről meg a háttérben a visszatérését előkészítő Gyurcsányról.
Ennyi gondolom a narancskárosultaknak elég is, de rajtuk kívül megharapja ezt még normális ember?
#10 az a baj, hogy az értékelésedből világosan kiderül, hogy ugyanaz a kis félkegyelmű vagy, itt már előadta magát kétszer, csak annyira hülye vagy, hogy azt hiszed ezt mások nem látják.
Ha pedig neked ennyi kell ahhoz, hogy a pedofil narancsra szavazzál, akkor már nem most lettél hülye, hanem nagyon régóta vagy az.
12 egyedül 6 és 10-es válasz az enyém.
"Ha pedig neked ennyi kell ahhoz, hogy a pedofil narancsra szavazzál, akkor már nem most lettél hülye,"
Miért ne játszhatnék? Engem nem érint, nem élek ott. Ennyi.
A személyeskedésed leír mindent a mentális állapotodról, érdekes módon én még mindig nem írtam rá egy rossz szót sem.
Aki egyetlen kérdés (#6) plusz egy üzenet miatt (a lepontozóknak) így kikel magából, nem kellene, hogy emberek közt legyen, mert közveszélyes.
De ne fáradj, ezzel meg is válaszoltad a 6-os kérdésemet. További szép napot. 1 biten szép az élet. :)
14 dehogy, csak tudtam, hogy erre ugrani fog. :)
Egybként ha otthon élnék, és lenne komoly alternatíva ezen a kettőn kívül komoly bázissal, akkor szavaznék rá. Pl. akár GyF-re is, vele meg a Bajnaival sem volt komoly bajom. Az akkori VILÁGválságba bármely politikus belebukott volna, látván, hogy németeknál mekkora cégek mekkora projekteket fagyasztottak be.
Persze ilyen momentumos meg hasonló tiszavirágéletű fellángolások sem játszanak.
#13 "1 biten szép az élet. :)"
Mondja ezt az, aki komoly pofával állítja azt, hogy a 4%-os DK irányítja a háttérből a 40%-os Tiszát.
16 Sehol sem mondtam ilyet. Miért hazudsz?
Pont 12:38-kor írtam, hogy GyF-re még szavaznék is, ha komoly bázisa lenne.
Akkor ha ezt gondolnám és állítanám, akkor nem lenne egyszerűbb a Tiszára szavaznom?
Szóval ez szép ongól volt, és bizonyítja azt az egy bitet. Tőmondatnál komplexebb kommentek értelmezéséhez, már bájtok kellenének. :)
Így számodra marad az, hogy fidesz vagy tisza. Aki nem tiszás az fideszses. Aki nincs velünk az ellenünk van.
Isten őrizzen attól, hogy az ilyen emberek minimális hatalmat kapjanak. Ilyenek emelték fel a nemzetiszocializmust, a kommunista diktatúrákat, és muszlim terrorista szervezeteket is.
#18 pl. a kommunizmusban, amikor "az utolsókból lettek az elsők", arról tudott nagyapám mesélni, míg élt.
Az iskolázatlan, de jó elvtársak tudtak sok fejfájást okozni a jelenzéseikkel.
Korona alatt is ezt láttam, még nyugat-európában is. A szürke kis senkiknek csak annyit kellett mondani, hogy fontos amit csinálnak, és ugráltathatják az egyszerű polgárt, elég volt annyi icipici hatalom nekik, hogy joguk van parancsolni a vásárlóknak, úgy ugattak be mindenkinek, meg úgy egzecíroztatták az embereket, hogy csak néztem, és sosem volt pofám így viselkedni még részlegvezetőpként sem a volt cégemnél.
Ilyen hatalomra gondolok, nem nagy dolgokra.
#19: De a DK szimpatizánsai között is vannak ilyenek, nemrég még ők harsogták, hogy aki nem rájuk szavaz, az a Fideszre szavaz. Mégis azt mondod, hogy te szavaznál rájuk, ha elég nagy lenne a támogatottságuk.
Szerintem minden párt szimpatizánsai között megtalálhatóak olyanok, akik így működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!