Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ez lesz Gyurcsány újabb...

Most ez lesz Gyurcsány újabb mesterterve a 2026-os Fidesz kétharmadhoz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=vjCF7Dube0s

Semmi mást nem kell tenni, mint ugyanazt követelni, mint amit Magyar Péter előző nap kitalált, és máris tud a rogáni-féle propagandagépezet cikkezni Tisza-DK szövetségről meg a háttérben a visszatérését előkészítő Gyurcsányról.

Ennyi gondolom a narancskárosultaknak elég is, de rajtuk kívül megharapja ezt még normális ember?

tegnap 11:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
10%

Hát kedves kérdező, egy dolgot tudok mondani, ha Gyurcsány és Magyar Péter egy bizonyos dologban ugyanazt gondolják, akkor ez tény.

Ez nem fondorlat kérdése...

Amúgy, én fidesz szavazóként sz@rok mindkettő véleményére, ócska, alkalmatlan sz@rházi mindkettő.

tegnap 11:13
 2/21 anonim ***** válasza:
Gyurcsány csak próbál életben maradni, mint politikus.
tegnap 11:27
 3/21 A kérdező kommentje:
#1 hát, te legalább nem teszel úgy mintha valami pártfüggetlen MP-gyűlölő lennél és bevallod, hogy narancskárosult vagy. Ez némi gerincet azért feltételez, ami a te szektádban rendkívül ritka.
tegnap 11:28
 4/21 anonim ***** válasza:
6%
3# köszönöm, így van, én felvállalom, 1994 óta csakis a Fideszre szavaztam mindig.
tegnap 11:30
 5/21 anonim ***** válasza:
#1: De Gyurcsány nem gondolja ezt, csak ezzel eteti a szektádat. Ti, Teréz anya hívői pedig bedőltök neki.
tegnap 11:32
 6/21 anonim ***** válasza:
10%

"hát, te legalább nem teszel úgy mintha valami pártfüggetlen MP-gyűlölő lennél és bevallod"

Ezek szerint te is olyan ellenzéki vagy, aki szerint mindenki fideszses, akinek nem szimpatikus MP?

tegnap 11:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Egyébként elmondom neked, hogy az EU parlamentben már nem egyszer szavazott a DK és a Fidesz együtt. Akkor ezek szerint Gyurcsány Orbánt is irányítja a háttérből? Vagy ez más? :)
tegnap 11:36
 8/21 anonim ***** válasza:
34%
Mivel mi "narancskárosultak" se Gyurcsányra, se Magyar Péterre nem szavazunk, igazából nem számít, hogy mit csinálnak egymással.
tegnap 11:39
 9/21 anonim ***** válasza:

5# én egyet mondok, engem tutira nem etet meg semmivel Gyurcsány, és ahány fidesz szavazó ismerősöm van ( elég sok) , ... őket sem.

Ezt úgy képzeld el kb, hogy számunkra totálisan érdektelen,hogy Fletó mit mond, de tényleg.

tegnap 11:57
 10/21 anonim ***** válasza:
39%

Látom ez is kötsög lepontozó kérdés lett. Eddig független voltam, mert orbánt sem csipázom, miután kiszolgáltatja az országot a bankdiktatúrának, és nem is lett volna jogos bármire szavaznom, mivel 15 éve külföldön élek, de majd innentől hazamegyek szavazásokra, és az ilyen kis köcsög lepontozók miatt élek a jogommal és a fideszre fogok szavazni, hadd szopjanak.

Nagyobb kicseszés ott egy x a fideszre, mint itt a gyikon egy piros. :D

tegnap 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!