Most ez lesz Gyurcsány újabb mesterterve a 2026-os Fidesz kétharmadhoz?
https://www.youtube.com/watch?v=vjCF7Dube0s
Semmi mást nem kell tenni, mint ugyanazt követelni, mint amit Magyar Péter előző nap kitalált, és máris tud a rogáni-féle propagandagépezet cikkezni Tisza-DK szövetségről meg a háttérben a visszatérését előkészítő Gyurcsányról.
Ennyi gondolom a narancskárosultaknak elég is, de rajtuk kívül megharapja ezt még normális ember?
Hát kedves kérdező, egy dolgot tudok mondani, ha Gyurcsány és Magyar Péter egy bizonyos dologban ugyanazt gondolják, akkor ez tény.
Ez nem fondorlat kérdése...
Amúgy, én fidesz szavazóként sz@rok mindkettő véleményére, ócska, alkalmatlan sz@rházi mindkettő.
"hát, te legalább nem teszel úgy mintha valami pártfüggetlen MP-gyűlölő lennél és bevallod"
Ezek szerint te is olyan ellenzéki vagy, aki szerint mindenki fideszses, akinek nem szimpatikus MP?
5# én egyet mondok, engem tutira nem etet meg semmivel Gyurcsány, és ahány fidesz szavazó ismerősöm van ( elég sok) , ... őket sem.
Ezt úgy képzeld el kb, hogy számunkra totálisan érdektelen,hogy Fletó mit mond, de tényleg.
Látom ez is kötsög lepontozó kérdés lett. Eddig független voltam, mert orbánt sem csipázom, miután kiszolgáltatja az országot a bankdiktatúrának, és nem is lett volna jogos bármire szavaznom, mivel 15 éve külföldön élek, de majd innentől hazamegyek szavazásokra, és az ilyen kis köcsög lepontozók miatt élek a jogommal és a fideszre fogok szavazni, hadd szopjanak.
Nagyobb kicseszés ott egy x a fideszre, mint itt a gyikon egy piros. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!