Miért vannak akik "irigylik " Mészáros Lőrincet?
Az a fickó 1 meg még eggy,
Vállalkozó Csak ,,,
kap munkákat mevalósíccssa, aszt kész, ,,
Vagy nem így van-e?
Hogy van ez dolog, helyzet?
Biztos nem értem én sem.
Nem messze Kisfaluban.
8 Ház, több mint 200 hektár föld,
Disznótelep, húsbolt, vágópont van,
"Nagyon" rég, kezdte a zember az elképzelését 12 db Birkával,
Hát , aszondom, akkó' bejött' neki..
Ez is már milliárdos szerintem,
Már sok emberkétől akar venni földeket, kaszálót stb..
Mondom , én nem rosszból írtam , csak mégis kíváncsi a Embertárs
Ugyebár...
Azért utálják és nem irigylik őt, mert közpénzt sikkaszt el hatalmas mértékben. A közbeszerzések amiket megnyer, le vannak osztva számára meg a többi NER haver számára (a miniszterelnök barátai és rokonai) így ez korrupció. Hiszen soha senki más nem nyeri ezeket csak azok akiknek ez le van osztva.
Hogy ez honnan egyértelmű?
Amikor még Simicska Lajos volt a ner pénztárosa, addig ő nyert minden közbeszerzést. Érdekes módon amint összeveszett Orbánnal, az összes folyamatban lévő közbeszerzési eljárást is felfüggesztették, a már folyamatban lévő építkezéseket is inkább leállította az állam, csak hogy Simicskát megbüntessék.
Érdekes módon onnantól ugyanazokat a közbeszerzéseket csak az új kör tagjai nyerhették meg, a többiek legfeljebb alvállalkozókként vehetnek részt benne.
Ez így egyértelmű korrupciós rendszer, mint ilyen maffiaszintű rablás, aminek révén a ner főpénztárosa billiomos lett. Ez nyilvánvalóan visszataszító, hiszen nem tisztességes úton szerezte a vagyonát
A Értem, kezdem Érteni,
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!