Miért vannak akik "irigylik " Mészáros Lőrincet?
Az a fickó 1 meg még eggy,
Vállalkozó Csak ,,,
kap munkákat mevalósíccssa, aszt kész, ,,
Vagy nem így van-e?
Hogy van ez dolog, helyzet?
Biztos nem értem én sem.
Felesleges fideszes, én meg rühellem az egész bandát, a rendszert, kezdetektől fogva. Még 98-ban sem a Sorosösztöndíjasra szavaztam.
A kérdésre, ha megemlítem a lölő vagy tiborc gazdagodását, akkor én "irígy" vagyok. Ez tipikus fideszes látásmód. Még büszkék is ezekre a bűnözőkre.
A hibajavító valamit benézett...
Nem Felesleges, hanem a feleségem
Én rokkantsági segéjből élek, ezt a netet is a szomszédból kaptam.
85 ezer Forint az ellátásom.
Honnan tudni, hogy közpénz?
Ha közpénz is, más vállakozó is megcsinálhatta pár Nagy munkát ami kellett, csak mindig Lölő kapja, ?
Akkó4, Kb , jól gyanítom?
Honnan tudni?
Onnan, hogy ilyen gazdagodás normális üzletmenet mellett elképzelhetetlen. Ha vállalkoztál volna az életben, akkor ezt tudnád, most itt nem fejtem ki, csak azon gondolkozz el, hogy például Lölő az utóbbi két évben mindig duplázta a vagyonát, ami most a magyar GDP 1,65%-át teszi ki. Ha a trend folytatódna, akkor a vagyona 2030-ban már nagyobb lenne mint a teljes magyar GDP. Ilyesmi a nyilvánvaló fenntarthatatlansága miatt lehetetlen, ez az ember egyszerűen "lerabolja" az országot, a tevékenységéhez kialakított törvényi feltételeket kihasználva.
Pontositsunk a haverjaival rabolják szét az országot.
De nem baj a kis gömböc is elöbb utóbb kipukkad.
Ugyan úgy a föld alá kerül mint egy koldus.
Jól megy a vállakozás, több "lábon"
Sikeres, az lehetelen ezekszerint.
🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!