Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Travis Barker jó dobos?

Travis Barker jó dobos?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ő egy punk dobos és annak sem túl jó.

A jó dobos ott kezdődik, hogy Simon Phillips, Mike Portnoy vagy Jeff Porcaro.

tegnapelőtt 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Amit játszik, ahhoz nem kell nagy tehetség, szóval még ha jó is, az nem derül ki.
tegnapelőtt 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 én azért küzdök jó néhány dalával… de akkor én vagyok béna :/
tegnapelőtt 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Kategóriáján belül, igen, az.
tegnap 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:
#1 megnéztem amiket írtál dobosokat, nem írnak bonyolultabb, nehezebb beateket Barkernél… tehát nem értelek.
tegnap 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:

A zenekari emlékeim alapján, a dobos ir utoljára bármit is. Nem mondom, hogy nem fordult elő, de, hogy nem sokszor, az biztos. A zenei alap jön meg elöször, majd mellé a ritmus szekció, legalábbis, álltalában igy szokott lenni.

Travis Barker, hogy mit irt, vagy, mit nem, max a Blink tagjai tudják takkra megmondani.

Van, viszont, amit nem tudsz technikával megtanulni és lehet, akármilyen jó is a technikád, ha nincs meg az érzés hozzá, akkor sem leszel jó dobos.

Amiket én irtam, őbennük, mind megvan, vagy megvolt, mint Porcaro esetében, akit ráadásul a Föld valaha élt legjobb dobosának tartanak sokan számon.

tegnap 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!