Mit szóltok ahhoz, hogy Gyurcsány indítványozta a parlament feloszlatását, amihez csak FELES parlamenti többség kell?
És mit szóltok ahhoz, hogy Magyar Péter új választásokat KÖVETEL? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gyurcsány nem követel, hanem cselekszik.
#12-nek:
Nem fogja.
De Magyar sem, mert azt a DK szavazótáborának aránya akadályozza meg.
Az a gond a statisztikai adatokkal, hogy direkt hibás nézőpontból számolnak, hiú reményeket keltve egyesekben.
Az nellenzéki tábor kisebb volt mint a fideszé, tehát Magyarnak a TELJES ellenzéki tábor szavazata is kevés lenne a győzelemhez. Kellenének fideszes szavazatok is.
Ha ebből kivonjuk a DK táborát, akkor annyival többet kellene szereznie a fideszből!
Esélytelen.
"Gyurcsány nem követel, hanem cselekszik"
Kiírja az új választásokat, vagy mi? Te magad írtad hogy feles többség is elég hozzá, a fidesz a kétharmadával úgy lesöpri az asztalról hogy Gyurcsány jövőre se találja meg...
#15-nek:
Lehet.
De ő legalább elmondhatja majd, hogy meg is próbált valamit tenni.
És én nem vagyok biztos abban teljesen, hogy nem lesznek renitens fideszes képviselők!
Szerintem megpróbálják elkaszálni az indítványát, a veszélyhelyzet biztosította diktatúrával.
"De ő legalább elmondhatja majd, hogy meg is próbált valamit tenni."
15 év távlatából elmondhatja magáról, hogy kövekkel megdobálta a fidesz tankját, ez igen, ez oszt valami.
Mivel fidesz 2/3 van a parlamentben Gyurcsány nyugodtan indítványozhat bármit, mert biztos lehet benne hogy a fidesz többség nem szavazza meg.
Csak magát járatja le a majomkodásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!