Orbán mit osztogat dupla családi adókedvezményt, amikor másokat meg sarccal bünteti?
#30 még mindig nem mutattál egyetlen konkrét adatot sem, csak megy a szöveg.
Pont ennyire igaz minden más is amit leírsz.
#32 Szóval nem tudsz adatot mutatni pedig az előbb még te állítottad hogy a ksh adatai szerint neked van igazad.
Értem.
Te nem érted, hogy a valóságot pont te és a társaitok nem fogjátok fel.
Hihetetlen h meg van vki aki azt hiszi h a pár millió forinttal rendelkező mészáros és tiborcz olyan nagy fejek h maguktól lettek több száz milliárdosok... Xdxdxdxd
Nyilván 990 milliárdot magától tudott szorgos gyujtessel szerezni de a vejko is 500at xdxd
Mondd meg inkább h miért majd minden kozbeszerzest mészáros és tiborcz kap?
#34 Megint ott a gond, hogy elhiszel egy propagandát és eszedbe se jut, hogy hazudnak neked.
Nem igaz, hogy "majd minden kozbeszerzest mészáros és tiborcz kap". Tényszerűen nem igaz.
Pár éve konkrétan is kimutatták milyen nagy hazugság ez amit lenyomnak a torkotokon, de az se érdekelte egyikőtöket sem, mert azt akarjátok hinni, hogy igaz. Nekem egy facebook-os elérhetősége volt meg ennek az írásnak, az már nem él, nem tudom betenni neked.
Sajnos nemcsak a penz mennyiseget hanem azt sem fogjak fel,hogy ez milyen hatalommal jar es milyen veszelyeket rejt.
Egy ilyen ember ellen a lakossag szinte keptelen ervenyesiteni az akaratat. Azt csinal amit akar.
Ez lathato a magyar tortenelmi muemlekek bontasanal is, egyik naprol a masikra bontottak el joparat hiaba volt alairasgyujtes, kozossegi megmozdulas.Kilora megvesznek mindent. A Balaton elfoglalasarol ne is beszeljunk.
Jo hogy kiemeljuk Meszarost meg Tiborcot mikor ekkora mennyisegu vagyont meg senki nem lopott. ES
#37 Nem keresek rá. Nem én állítottam hülyeséget, hogy "2023-as év szegényebbre sikerült mint gyurcsány akármelyik szarabb éve".
Az bizonyítsa aki állította!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!