Magyar Péter alkalmas egy országot elvezetni?
#48 megint csak a hiszti mintha korábban nem lett volna még több adónem, még nagyobb adóztatás és mellette sokkal rosszabb helyzetben az költségvetés. Ahogy a környező országokban is sokat kell adózni, mindenféle adóban mi inkább a mezőny végén vagyunk és itt kell kevesebbet fizetni.
A svédek jövedelemadót is kétszer fizetnek, az államnak is és az önkormányzatnak is, hatalmasak az adóterheik, aztán mégis sokkal jobban élnek. Nem ez számít.
de te megint az ostoba mesékkel erőlködsz, most bepróbálkozol a kiszesezéssel is, holott már 35 éve nincs is KISZ.
#49 Akkor miért akar előrehozott választást, ha nincs kész a csapat?
Pont ezt írtam, hogy nincs kész, csak a like vadászat van. Tiszta röhej, hogy nem látod át ezt a helyzetet.
" megint csak a hiszti mintha korábban nem lett volna még több adónem"
Sorold fel kérlek, mik azok, amik korábban voltak, de az Orbán kormány kivezette?
2023-ban 43 olyan új adónem volt, amit ez a kormány vezetett be, addig tudtam követni is. Azóta újabbak is jöttek.
" Ahogy a környező országokban is sokat kell adózni"
Hogyne, magasabb életszínvonal és alacsonyabb élelmiszer árak mellett.
" mindenféle adóban mi inkább a mezőny végén vagyunk és itt kell kevesebbet fizetni."
Hálás lennék, ha ezt valami statisztikai adattal alá is tudnád támasztani, ugyanis tartok tőle, hogy ez egy légből kapott állítás.
"Én átlátom a helyzetet"
A semmin nem nehéz átlátni :D
56: Nem nagyon értesz a politikához :)
kifejtenéd miért is nem? :D
korábbi válaszodhoz, a 34-hez: ja bocs hogy nem ájulok egy majdnem egy éve üstökösként berobbant influenszer celeb "politikustól". te aztán baromira értesz a politikához, ha az eléd rakott szeméttel beéred :D
az nem politikai karrierépítés hogy én nem fogok politizálni, aztán mégis,
ő nem megy ki az ep-s kamuállásra, aztán csak kiment,
mentelmi jogot törölné ami mögé most bújkál.
ha ez neked politikus jelölt akkor te talán értesz a politikához? :D
"Igen, ez ilyen tipikus fideszes vélemény"
tipikus tiszás dolog az is hogy a számonkérhető dolgot mindenféle süket dumával magyarázzátok félre, hogy "bújtatni kell a képviselőjelölteket, mert a fidesz levadássza" 🥴
kormányváltásrol hápog az újévi beszédében, de jelöltek még sehol, nagyon hiteles. ennél még a dk árnyékkormány is többet ér az árnyékügyi miniszterjeivel.
59: én se vagyok fideszes, ez csak a tiszásak 1 bites fejében képtelenség az hogy valaki se orbán se mp szimpatizáns.
látod, hogy ha valamire nem tud reagálni akkor csak elintézi annyival hogy: "Nem nagyon értesz a politikához :)" még jó hogy ő igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!