Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter alkalmas egy...

Magyar Péter alkalmas egy országot elvezetni?

Figyelt kérdés

[link]

Ebből nem az látszik

jan. 2. 15:04
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
30%
#30: Persze, soha senki másra ne bízzuk, csak a már ezerszer kipróbált és bizonyítottan rossz Orbánékra. Nincs még egy ilyen nép Európában, amelyik ennyire rettegne a változástól és inkább megelégszik a biztos rosszal. Ha nem kapnának folyton feltétel nélküli bizalmat, akkor talán Orbán is törekedne jobb lenni.
jan. 3. 15:49
 32/60 anonim ***** válasza:
19%

31: 🤣

nekem nem a változással van a bajom, én szívesen szavazok valaki olyanra aki felépítette a politikai karrierjét, hiteles és bizonyította rátermettségét. magyar péter fényévekre van ettől.

jan. 3. 15:59
 33/60 anonim ***** válasza:
52%
#32 Hol? Az M1-en? Ott mindenki analfabéta, csak a fidesz nem.
jan. 3. 16:02
 34/60 anonim ***** válasza:
52%
#32: Igen, ez ilyen tipikus fideszes vélemény. Szívesen szavaznátok ti másra, de nektek valahogy mindenki fényévekre van a rátermettségtől, aki nem Orbán. Ugyan már, az a típus vagy, akinek soha senki nem lenne jó és a nap végén úgyis mindig az jönne ki, hogy Orbán a nyerő.
jan. 3. 16:03
 35/60 anonim ***** válasza:
38%

#34 Mivel sorra ilyeneket tesztek elénk akkor mi mást lehetne rájuk mondani, mint hogy alkalmatlanok - ha egyszer azok?

nem bonyolult a dolog, az összehasonlítás sem az. Orbán megmutatta milyen miniszterelnök, ti meg próbáltok ilyen minősíthetetlen alakokat lenyomni az emberek torkán. Attól mert nektek kimondottan mindegy kire váltanátok le a fideszt attól még a jelöltjeitek nem lesznek jobbak a fidesznél.

jan. 3. 16:30
 36/60 anonim ***** válasza:
64%
#35 A fidesznek az összes államtitkára, minisztere leszerepelt... nem értem hogy ne lenne jobb akárki a fidesznél.
jan. 3. 16:33
 37/60 anonim ***** válasza:
23%
#36 Megint baromságot írsz le. Miért kell hülyeségeket kiírni hogy égesd vele magad?
jan. 3. 16:40
 38/60 anonim ***** válasza:
30%

#35: Én ugyan nem akarok senkinek semmit lenyomni a torkán, mindenki arra szavaz, akire akar.

"Orbán megmutatta milyen miniszterelnök"

Sajnos megmutatta, ez igaz. Ennek issza az ország a levét.

jan. 3. 16:40
 39/60 anonim ***** válasza:
23%
#38 Nem, nem issza az ország a levét. Csak neked és a haverjaidnak nem tetszik hogy ők vannak kormányon ezért minden amit csinálnak az nektek róóósz és a mindenszarizmust toljátok ezerrel. A valóság meg teljesen más és az emberek ezt látják, nem hisznek nektek.
jan. 3. 16:45
 40/60 anonim ***** válasza:
49%
#39: Nem minden rossz, amit csinálnak, még szavaztam is rájuk nem egyszer. De ez, ahova jutottak és ahova tartanak, nagyon rossz irány. Nem így indult a Fidesz.
jan. 3. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!