Szerintetek mi a tanulság ebből a videóból?
galagszisban 🤣
Ilyen szintű szavazókkal még tényleg sokáig lesz a Fidesz 🤣
A kérdezőnek a központozás sem megy, nem csak a "galagszisban" a gond. Itt az idő, hogy legyen egy olyan törvény, hogy csak 110 feletti IQ-val lehessen szavazatot leadni, és csak azoknak, akik itt fizetnek adót.
A tanulság a következő és azoknak szól, akiknek maradt még némi önérzete, erkölcse és ép esze:
Amig az országban lassan teljes konszenzus lesz arról, hogy mi nem vagyunk már demokrácia többé -még a kormánypártiak is lassan elismerik, csak kérdés, hogy ők, hogy állnak ehhez a kérdéshez-, addig az ország egy része, most zokszó nélkül elhiszi egy olyan embernek, hogy a rendszer leváltható hagyományos úton, akinek a nevét, tavaly ilyenkor, talán csak a volt felesége ismert és egy csepp kritika nélkül nézte végig azon folyamatokat, amik a mai állapotokhoz vezettek.
A rendszer részének elhiszik azt az emberk, amit millió más ellenzéki figurának, meg elemzőnek nem hittek el éveken át.
Most, egy belülről jövő embert meg úgy emelnek maguk felé, mintha nem lett volna 18 és 22. Közben a hatalom, még múlt hónapban is átirta a választási szabályokat, mint előtte, megannyiszor tette. Megint jött valaki, aki legitimalizáltatja az emberekkel ezt a trágyadombot, ami van. Közben meg az ország egyre inkább épül le, esik össze és semmi sem működik már és mellé van egy tagadhatatlan demográf katasztrófa is és, ami a legabszurdabb, hogy egy lepkeszellentésnyi tiltakozás sincs a mai rendszer lemondását követelve. De egy olyan ember, majd valamikor a jövőben tutira elhozza a változást, akinek jó volt a NER 20 évig...
Az üzenetem, azoknak szól, akikben maradt még némi önérzet: csomagoljatok és húzzatok el ebből az országból addig, amig tudtok és, amig nyitva lesznek a határok, mert ez az ország nem fog változni.
#7 Támogatom a javaslatodat.
Mindazok az ostobák akik azt állítják, hogy ez az ország nem demokrácia és valamiféle törvénytelen módon, erőszakkal szeretnék a saját kisebbségi akaratukat hatalomátvételben megjeleníteni, azok bizony húzzanak el innen nagyon gyorsan és nagyon messzire!
Tényleg ennyire sötét vagy hogy nem fogod fel miről beszélsz? Hogy nem lehet demokratikusnak nevezni valamit ami pont a fennálló törvényekkel szemben történne és épp a demokrácia alapvetésének, a választásokon kialakult, a szavazók szabad akaratából megalakult kormányzat és parlamenti többség ellenében erőszakos hatalomátvátel lenne? Ez konkrétan a fennálló demokratikus elleni merényletre való felszólítás. TE magad vagy a két lábon járó diktatúra és antidemokrácia.
8, drága kommentelő társam.
Elnézését szeretném kérni, amiért igy felzaklattam Önt és megbántottam.
Nem állt szándékomban és láthatóan nem Önnek szól a kommentem, miközben egyben szeretném megköszönni, megtisztelő válaszát és, amiért felemelt Ön mellé.
Boldog Új Évet kivánok Önnek és családjának, a kommentem tartalmának megtartása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!