Kiket számoltatott el a Fidesz 2010 után?
Figyelt kérdés
Milyen, főleg MSZP-s és SZDSZ-es politikusokat?dec. 31. 20:32
1/11 anonim válasza:
Miért kellett volna?
Holló a hollónak...
2/11 anonim válasza:
KISZ-ben nem szokás beköpni egymást, csak leköpni.
3/11 anonim válasza:
Engem. Akkoriban közmunkás voltam 60 ezer forintért és ezt is visszanyesték 47 ezerre. Nagyon rosszul esett.
4/11 anonim válasza:
Simicskát azért kicsinálták. Mással persze nem mertek keménykedni...
5/11 anonim válasza:
"Simicskát azért kicsinálták. Mással persze nem mertek keménykedni..."
Mért engem nem csináltak ki? Szerinted meg tudtam élni abból a 47 ezerből? El ne mondd már, hogy Simicska járt rosszabbul. Még akkor is dőzsölt, miután "kicsinálták".
6/11 anonim válasza:
#5 Egyrészt a válasz írásakor nem láttam a hozzászólásodat, másrészt nem a közemberek egyéni tragédiáiról szólt a kérdés, hanem politikusokról.
Én sem jártam jól ezzel a rezsimmel, de ez nem elszámoltatás volt, ahogyan az a te esetedben sem.
9/11 anonim válasza:
2 takarítót. Szerinted most lesz, ha a tisza nyer? Mert ha nem, akkor takarodniuk kell nekik is.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű ez. Ahogy MP mondogatja, okosak ezek a fiúk, sok mindent bebetonoztak. Nagy és mocskos a fidesz, és bármennyire is összetartónak, "nem hagyunk senkit az út szélén"-nek tűnnek, szerintem lenne olyan, aki köpni fog. Láthattuk, hogy a 2 talán legtehetségesebb női politikusukat mégis sikerült az út szélén hagyni...
tegnapelőtt 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!