Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Gyurcsány újabb,...

Mit szóltok Gyurcsány újabb, ismét elképesztően cinikus FB-bejegyzéséhez?

Figyelt kérdés

"...amit lehetett ők már elloptak az országtól, az emberektől. Nem ismerik az érzést mikor a közösbe beteszünk és nem elveszünk.

Büszke vagyok arra, hogy sosem vettem el egy fillért sem az ország közös pénzéből és felszabadító érzés, hogy bármikor bármit mondhatok nekik, arról amit gondolok róluk, mert engem nem lehet mivel megfogni.”

dec. 31. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Ja, csak épp ingyen lenyúlta a kormányüdülőt XD
dec. 31. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak a DK.
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Gyurcsányék már csak tudják amikor szétlopták az országot. Minden pénzt kilapátoltak a strabaggal a magyar alvállalkozókat pedig nem fizették ki. A multik minden évben emelték a rezsit és IMF hiteleket vettek fel zsinorban
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

"Büszke vagyok arra, hogy sosem vettem el egy fillért sem az ország közös pénzéből"

Apró villa?

dec. 31. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3,4.

úgy érti hogy hivatalosan nem lopott, amivel paragrafust rá lehet lehet húzni de úgy Orbán sem lopott

dec. 31. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Frusztrált, amiért Viktorékkal ellentétben ő "csak" forintban lett milliárdos, ezért úgy próbálja keretezni, mintha ez az ő nagy erkölcsi tartásán múlt volna, nem pedig a lehetőségek hiányán.
dec. 31. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Szánalmas vergődés. Az a szekta párt az utolsókat rúgja.
dec. 31. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki azt mondta, hogy a kóbor kutyákat telepre visszük? 😂
dec. 31. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindig hazafias kötelességét teljesítette. A fidesz 2/3
dec. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!