Jogosan kérte ki magának ezt az ismerősöm, ez tényleg ilyen nagy sértés volt?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk sok mindenről, majd rátért arra, hogy a fiatalok mennyire tiszteletlenek és életképtelenek, azért is mert nem voltak katonák, bezzeg ők. Erre mondtam neki, hogy ezt is csak ilyen komcsik gondolják, mint te is vagy, meg hogy nézzél már végig a te korosztályodon, mielőtt beszélnél. Ő kikérte magának a komcsizást, minthogy ő már hány éve Fidesz-szavazó és azok szerinte nem komcsik. Dehogynem mondom, majd tán konzervatív keresztények, őket kéne nagyítóval keresni. Szó szót követett és egyre azt hajtogatta szégyelljem magam ezért, én viszont doszt sem fogok elnézést kérni tőle. Mivel bántottam meg?dec. 30. 15:18
21/22 A kérdező kommentje:
20-as én nem voltam katona de nem azt veszem észre, hogy aki volt, az normálisabb vagy életképesebb lenne azoktól, mint akik nem voltak
jan. 12. 12:18
22/22 anonim válasza:
Ezért vetted magadra, mert nem tartod igaznak, amit mondott.
Kérdés, hogy kinek kell igazolnod, hogy nem vagy értéktelenebb, mint a katona viseltek.
20-as voltam.
(A helyes válasz: senkinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!