Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így egy hónap távlatában a...

Így egy hónap távlatában a Menczer-Magyar balhéból ki jött ki jobban? Kinek hozhat ez szavazatot?

Figyelt kérdés

Ha lehet, ne a saját véleményedet írd le, hanem azt, hogy szerinted kinek hozott ez szavazatot?

Pl. nyilván a Fidesz nem csinálta volna ezt az akciót, ha nem azt reméli tőle, hogy ez neki végül szavazatokat hozhat. Tehát lehet tudnak valamit, amit mi nem.

dec. 30. 11:52
A kérdező szavazást indított:
A Fidesznek hoz szavazatokat
A Tiszának hoz szavazatokat
Nem tudom eldönteni
Nem tudom eldönteni, de szerintem nem is a szavazatszerzés volt a közvetlen cél, ez inkább pszichológiai hasviselés volt
29 szavazat
1 2
 1/18 SzocdemOliver ***** válasza:
11%

Mindkét fél számára arculatvesztést okozott. Nem számít, hogy kinek hozott szavazatokat, ez pszichológiai hadviselés volt csak.

Amit ez a kettő fél a gyermekintézmények bejáratainál művelt, azt tényleg nem lehet másnak értékelni, mint a jobboldali maffia kisfőnökeinek egymás közötti elszámolási vitájának.

Amúgy Magyar Péternek minden "ajándékozása" eddig harsány öntömjénezésbe fulladt, de ettől a gyermekeket gyötrő jobboldali állam kiszolgálóinak gaztettei sem merülhetnek feledésbe. Mindkettőt el kell ítélni.

dec. 30. 12:07
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Az árva kisgyerekek húzták a rövidebbet. Bár nekik így is úgy is mindegy mert meg nem tudnak szavazni szóval innentől GG a fidesznek. :) Amugy is hazaáruló az összes árva kisgyerek, nem tudtad? Járj utána e hate(i)Bajer show erről fog szólni.
dec. 30. 12:10
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az eredeti terv MP hergelése tettlegességig, de ez nem jött össze.
dec. 30. 12:19
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen viselkedés után, amit művelt menczer tamás, erre nincsen magyarázat.

Az pedig hogy ov ezt jóváhagyta.. A totális mélypont.

Ilyen emberek nem lehetnek tovàbb a közélétben.

dec. 30. 12:19
 5/18 SzocdemOliver ***** válasza:
0%

Az árva gyermekekben félelmet kelthetett Magyar Péter és Menczer Tamás viselkedése. Ez felháborító dolog, olyan lelki traumát okoznak ezzel a viselkedéssel ezek a politikusok a gyermekek számára, amit nem biztos, hogy képesek lesznek megfelelően feldolgozni.

Egy kocsma bejárata előtt rendezzék le, oda valók mindketten!

dec. 30. 12:22
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem senkinek sem,mert hívőtagozat van mindkettő oldalon.
dec. 30. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
4: Tehát akkor Magyar Péter vissza fog vonulni, miután Menczer tükröt tartott elé?
dec. 30. 12:41
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésre már megvan a válasz:

A teljes népességen belül 90%, a fideszes szavazók között csak 80% ítéli el Menczer Tamás akcióját, közvéleménykutatók szerint.

Ha más adatokat találtok nyugodtan megírhatjátok én ezt hallottam.

De nagyon remélem hogy ezt a fidesznél másképp érzik, mert akkor annál nagyobbat fognak bukni

dec. 30. 12:45
 9/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom mi történt mert előre megtervezett műbalhékat nem nézek!

Akiket ez izgat az nézzen x faktort meg valóvilágot

dec. 30. 12:47
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
#8 Ezt a felmérést előbb neked kellene megmutatnod, mert egyenlőre csak bedobtál random számokat.
dec. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!