Így egy hónap távlatában a Menczer-Magyar balhéból ki jött ki jobban? Kinek hozhat ez szavazatot?
Ha lehet, ne a saját véleményedet írd le, hanem azt, hogy szerinted kinek hozott ez szavazatot?
Pl. nyilván a Fidesz nem csinálta volna ezt az akciót, ha nem azt reméli tőle, hogy ez neki végül szavazatokat hozhat. Tehát lehet tudnak valamit, amit mi nem.
Mindkét fél számára arculatvesztést okozott. Nem számít, hogy kinek hozott szavazatokat, ez pszichológiai hadviselés volt csak.
Amit ez a kettő fél a gyermekintézmények bejáratainál művelt, azt tényleg nem lehet másnak értékelni, mint a jobboldali maffia kisfőnökeinek egymás közötti elszámolási vitájának.
Amúgy Magyar Péternek minden "ajándékozása" eddig harsány öntömjénezésbe fulladt, de ettől a gyermekeket gyötrő jobboldali állam kiszolgálóinak gaztettei sem merülhetnek feledésbe. Mindkettőt el kell ítélni.
Ilyen viselkedés után, amit művelt menczer tamás, erre nincsen magyarázat.
Az pedig hogy ov ezt jóváhagyta.. A totális mélypont.
Ilyen emberek nem lehetnek tovàbb a közélétben.
Az árva gyermekekben félelmet kelthetett Magyar Péter és Menczer Tamás viselkedése. Ez felháborító dolog, olyan lelki traumát okoznak ezzel a viselkedéssel ezek a politikusok a gyermekek számára, amit nem biztos, hogy képesek lesznek megfelelően feldolgozni.
Egy kocsma bejárata előtt rendezzék le, oda valók mindketten!
A kérdésre már megvan a válasz:
A teljes népességen belül 90%, a fideszes szavazók között csak 80% ítéli el Menczer Tamás akcióját, közvéleménykutatók szerint.
Ha más adatokat találtok nyugodtan megírhatjátok én ezt hallottam.
De nagyon remélem hogy ezt a fidesznél másképp érzik, mert akkor annál nagyobbat fognak bukni
Nem tudom mi történt mert előre megtervezett műbalhékat nem nézek!
Akiket ez izgat az nézzen x faktort meg valóvilágot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!