Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért menekülnek...

A magyarok miért menekülnek Budapestről?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam fent Budapesten. Hát, a belsőbb részeiben magyar szót már nem igen lehetett hallani. Ezen kívül tele volt migránssal, a KFC-ben csak arab muszlimok, közel-keleti bevándorlók szolgáltak ki, akik szintén angolul kiabálták a számokat. És hát az országgyűlési mandátumok számát is most kellett 2-vel is csökkenteni, mert elvileg rohamosan csökken a lakossága.

Ez elmondható az egész országra, egész Magyarországról menekülnek a magyarok összességében, már közel évi 40 ezer a kivándorló. Ezeket meg őrült tempóval pótolja Viktor mindenféle muszlim, filippínó, afrikai, indiai bevándorlókkal.

De ami meglepő, hogy semelyik másik EU-s fővárosnak nem csökken a népessége. A nagyvárosoknak, főleg a fővárosoknak van egyfajta ott tartó ereje minden országban, még akkor is ha csóri ország. Egyedüli kivétel ez alól Budapest. Teljes Európában, talán a világon is.

Miért van ez?

dec. 29. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Egyre kevésbé tudja kifizetni a normális lakhatást egy átlag ember Budapesten. Nagyon sok lakást eladtak külföldieknek, főleg kínaiaknak emelt áron.

A pakisztániak meg egy cipősdobozban elvannak négyen.

dec. 29. 21:46
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Minek itt maradni, a magyar fizetésekhez képest már-már megfizethetetlen a benzin, gáz, áram, tej, kenyér, minden...

Úgy meg minek élni hogy csak dolgozik és vegetál az ember.

dec. 29. 21:47
 3/18 anonim ***** válasza:
58%

súgjak valamit? Budapest az nem = belváros kicsi fiú!

Milyen jó lenne ha tényleg budapestről menekülnének de sajnos csak szaporodnak pesten az emberek, minden vidéki ide akar költözni sajna.

dec. 29. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Téged is pestee evett a fene sajnos kérdező!
dec. 29. 21:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem is a belvárosról beszéltem, hanem a belső kerületekről. A külső kerületekbe kb. fél óránként indul valami buszocska valami külső metrómegállótól, olyan messze van mint a fene. Ne beszéld már be nekem, hogy kint a lakatlan francban van az igazi Budapest.
dec. 29. 21:55
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

"A magyarok miért menekülnek Budapestről?"

Nem menekülnek, szimplán csak nem tudják/akarják megfizetni a belvárost.

"Hát, a belsőbb részeiben magyar szót már nem igen lehetett hallani"

Mond valamit az a szó, hogy turizmus?

"Ezen kívül tele volt migránssal"

Most akkor nem úgy volt, hogy a "jó bevándorlók" azok nem migránsok? :D

"csak arab muszlimok, közel-keleti bevándorlók szolgáltak ki"

Köszönd a Fidesznek, aki árulta a letelepedési kötvényeket.

"És hát az országgyűlési mandátumok számát is most kellett 2-vel is csökkenteni, mert elvileg rohamosan csökken a lakossága."

Egyrészt nem csökken rohamosan a lakossága, a mandátumok számát nyilván azért "kellett" csökkenteni, hogy továbbra is Fidesz egyeduralom maradhasson.

dec. 29. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem bírják már tovább a tekintélyuralmi hűbér rezsimet tovább és elhadják a hazát.
dec. 29. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

5..

Igen kedves kérdező, nagyon tájékozatlan és nagyon buta vagy

a belvárosban lakik körülbelül 3-400.000 ember igen kérdező a kővárosokban lakik a több ember ott 1 millió 300- 1 millió 400 ezer ember lakik.

De ha már néha fölmászol pestre tájékozódhattàl volna hogy hova mész. és egyszer egyszer kimehetnél a belvárosból a belpesti képedet kitolhatnád és megnézhetnéd hogy mi van a kővárosokban is.

mert a többség ott lakik de nélküled jobb hely lenne pest én mondom

dec. 29. 22:13
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
*külvárosban
dec. 29. 22:14
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem elég szomorú ha a belső kerületekben ahol a városi élet zajlik ott már pakisztániak laknak, és a magyarok ott laknak ahonnan 1 óra+ a városi élet tömegközlekedéssel (meg autóval is a dugók és parkolási lehetőségek hiánya miatt).
dec. 29. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!