Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Fideszt hibáztatja a...

Aki a Fideszt hibáztatja a rossz fizetésekért az mennyit keres és mennyinek örülne?

Figyelt kérdés
dec. 28. 23:36
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
77%

Én például örültem volna ha több fizetésemelést kapok mint amennyit egy év alatt a forint romlott az euroval szemben. Sajnos csak 7 százalékot kaptam. Kb. 9 százalék esetén érne ugyanannyit a pénzem. 10 százalék feletti emelésnél beszélhetnénk igazi fizetésemelésről.

A "magyarországon forinttal fizetük" gondolkodású hülyék kíméljenek.

dec. 29. 01:17
 12/49 anonim ***** válasza:
45%

470 a nettóm jelenleg, 600 körül tartanám reálisnak. Ez biztosan jól hangzik sokak számára, de egyáltalán nem az, a fele kapásból elmegy albérletre vagy épp a kocsi fenntartására (csak a tankolás egy százas havonta, és az egyéb költségek sem olcsók [szerviz, kgfb, súlyadó]), pedig csak egy átlagos, 16 éves használt autóról van szó. Illetve kérdező, szerinted ki felelős az egekbe szökő inflációért, amiből fakadóan kialakult ez az igazán kellemetlen gazdasági helyzet, ami sokaknak fáj?

A. Soros

B. Brüsszel

C. Gyurcsány

dec. 29. 01:25
 13/49 anonim ***** válasza:
45%
12, elég karcsú az a 470, ha ilyen durva kiadásaid vannak.
dec. 29. 01:43
 14/49 anonim ***** válasza:
#13 Nem mondod? Észre sem vettem. Illetve a fele alatt az albérletet és a kocsit egyben kell érteni, nem számolva a váratlan meglepetésekkel, mert abból mindig van.
dec. 29. 02:03
 15/49 anonim ***** válasza:
44%
30 éves családi vállalkozásos boltot zártunk be idén. Nem tudtuk fizetni a rezsi emelést, hiába építettük bele az árakba, az emberek se tudják megfizetni.
dec. 29. 02:59
 16/49 anonim ***** válasza:
57%
Viccnek fog hangzani, de valós szám. 3.7 millió forint volt a bruttóm. Magyarországon, nem távmunkázva. Ez természetesen több, mint elég, plusz semmi köze hozzá a kormányzatnak. Inkább az fáj, hogy elhagytam a tanári pályát és egy társadalmilag sokkal kevésbé hasznos dolgot csinálok.
dec. 29. 03:05
 17/49 anonim ***** válasza:
24%
Magyarországon forinttal fizetünk. Aki itt átszámolgat ajróba azért teszi, mert megteheti, hogy jár holidéjezni. Mivel tele van zsozsóval.
dec. 29. 04:02
 18/49 anonim ***** válasza:
60%

"Magánórákat nem tartasz?"

Mikor? Általában 7-re megyek be a suliba és 4-5, időnként 6-7 körül végzek. Nem, nem tartok magánórákat. Hogy ne golyózzak be. Valamikor kikapcsolni, pihenni is kell, ha másnap megint kamaszok közé akarok bemenni, mégpedig úgy, hogy kellően türelmes meg derűs legyek, ahogy szeretik.

"Nem én vagyok az ötös de munkaidőben kéne megkeresni normális összeget, nem úgy, hogy éjjel-nappal dolgozik."

Pontosan.

dec. 29. 11:39
 19/49 anonim ***** válasza:

18-as

Egy tanárnak tényleg nincsen lehetősége előrelépni? Gondolok arra például, hogy átmész magániskolába tanítani vagy felmész a tankerületi központba dolgozni vagy megpályázol intézményvezetői álláshelyet.

dec. 29. 12:03
 20/49 anonim ***** válasza:
@19 Túl sok nincs. Ha valaki tanítani akar, annak egy igazgatói poszt érdektelen, olyan, mintha egy bútorrestaurátoron kérnéd számon, hogy miért nem tervez tömeggyártott cuccokat számítógépen az IKEA-nak.
dec. 29. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!