Aki a Fideszt hibáztatja a rossz fizetésekért az mennyit keres és mennyinek örülne?
Én például örültem volna ha több fizetésemelést kapok mint amennyit egy év alatt a forint romlott az euroval szemben. Sajnos csak 7 százalékot kaptam. Kb. 9 százalék esetén érne ugyanannyit a pénzem. 10 százalék feletti emelésnél beszélhetnénk igazi fizetésemelésről.
A "magyarországon forinttal fizetük" gondolkodású hülyék kíméljenek.
470 a nettóm jelenleg, 600 körül tartanám reálisnak. Ez biztosan jól hangzik sokak számára, de egyáltalán nem az, a fele kapásból elmegy albérletre vagy épp a kocsi fenntartására (csak a tankolás egy százas havonta, és az egyéb költségek sem olcsók [szerviz, kgfb, súlyadó]), pedig csak egy átlagos, 16 éves használt autóról van szó. Illetve kérdező, szerinted ki felelős az egekbe szökő inflációért, amiből fakadóan kialakult ez az igazán kellemetlen gazdasági helyzet, ami sokaknak fáj?
A. Soros
B. Brüsszel
C. Gyurcsány
"Magánórákat nem tartasz?"
Mikor? Általában 7-re megyek be a suliba és 4-5, időnként 6-7 körül végzek. Nem, nem tartok magánórákat. Hogy ne golyózzak be. Valamikor kikapcsolni, pihenni is kell, ha másnap megint kamaszok közé akarok bemenni, mégpedig úgy, hogy kellően türelmes meg derűs legyek, ahogy szeretik.
"Nem én vagyok az ötös de munkaidőben kéne megkeresni normális összeget, nem úgy, hogy éjjel-nappal dolgozik."
Pontosan.
18-as
Egy tanárnak tényleg nincsen lehetősége előrelépni? Gondolok arra például, hogy átmész magániskolába tanítani vagy felmész a tankerületi központba dolgozni vagy megpályázol intézményvezetői álláshelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!