Sulyok Tamás fideszes köztársasági elnök miért nem tart újévi beszédet?
Figyelt kérdés
Ez is már most Magyar Péter dolga? De talán lehet jobb is. Fideszék a pedofil kegyelmi, gyilkosság elévülési ügy, kórházak és gyermekotthonok állapotán kívül nem igazán tudnának miről beszélni... Talán még a kocsmatöltelék Menczerről meg pár fideszes pappról...tegnap 21:30
A kérdező szavazást indított:
Fideszék már a következő évi nagy lopásra készülnek.
Magyar Péter legalább összefoglalhatja milyen volt valójában ez az év.
Passz vagy kifejtem
11 szavazat
3/12 anonim válasza:
Nem ér rá, mert annyi sok dolga van egy köztársasági elnöknek újévkor. Meg úgy általában. Mondjuk nem emlékszem, hogy egy évértékelőt vagy újévi beszédet vagy akármit is néztem volna akárkitől.
4/12 anonim válasza:
Most kell szerénynek lenniük úgy igazán! Lehet ők is érzik. :D
5/12 anonim válasza:
Hát mert olyan seggrészeg lessz, hogy az nyomdafestéket nem tűrne.
Petike meg most is bogyózik valahol, a Gyurcsány meg iszogatja a páleszt, amit ő nem engedte, hogy főzzenek a magyarok.
6/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a Fidesz felhasította a tér-idő kontinumot és csodajeleket generál vele, mellyel megnyerik a 2026-os választásokat.
7/12 anonim válasza:
Mert nem biztos, hogy addig hivatalban marad.
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de őszintén, érdekel bárkit is szilveszter éjfélkor a közt.elnök beszéde? Jó, értem én, hogy hagyomány valahol, de amúgy nem olyan régi szokás ez sem. A legtöbb országban karácsonykor mond beszédet az államfő.
10/12 anonim válasza:
#9: Szerintem ez azért egy szép hagyomány volt, csodálkozom, hogy épp egy magát konzervatívnak mondó párt által választott köztársasági elnök töri meg ezt a hagyományt.
Mindemellett eléggé magas labda volt, amit Magyar Péter le is csapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!