Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora fizetéssel lennél...

Mekkora fizetéssel lennél elégedett?

Figyelt kérdés

Totál le vagyok döbbenve. Amióta Budapesten vagyok szinte folyton csak azt hallom, hogy milyen rossz a Fidesz, mindent ellopott és nincs elég pénzünk.

Ez szinte csak azok hangoztatják akiknek kimondottan jó életük van. Kajáldákba járnak, új mobiljuk van, jó kocsijuk.

Fura, mert faluban ilyen nincs. Ott éppen, hogy megél az ember, de soha nem hallottam ott ennyi problémás embert.

Kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne az a fizetés ami most neked elég lenne.

Csak egy számot írj be, nem kell más.

Köszönöm

dec. 28. 15:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Elégedett vagyok a mostanival is, de ettől még előre akarok lépni etéren.

És ettől még rossz a Fidesz, hogy nekem van pénzem. Nem fogom minden bajomat rájuk.

dec. 28. 15:37
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Nettó 400 ezer abból falun jól meglehet élni.Ha ketten vannak akkor 700-800 bőven elég,lehet félre is rakni.
dec. 28. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

A kérdésed alapvetően így lehet lefordítani, hogy: "Nektek itt Budapesten nagyobb a fizetésetek, miért nem szavaztok a Fideszre? Hát a Marikáék a falun, akik "éppen, hogy megél" boldog Fidesz szavazó. Hát mennyi kéne Nektek, hogy ti is Fidesz szavazók legyetek?"

Megsúgom, az hogy valaki elégedetlen és a meglátása sok mindenben rossz a Fidesz politikája, és amit lehet ellop nincs összefüggésben azzal havonta mennyi fizetést kap.

dec. 28. 15:51
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Az új mobiljuk meg kocsijuk részletfizetésre van vásárolva? Én úgy tudom hogy jelentős számban mindkettő termék arra van vásárolva.
dec. 28. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Nincs olyan fizetés, amivel elégedett lennék addig, amíg dolgozni is kell érte.
dec. 28. 15:54
 6/16 Dongaben ***** válasza:
83%
Mondjuk "Lölő" jövedelmével kihúznám egy darabig. :)
dec. 28. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Havi nettó 3 millió forint, az euró árfolyamához kötve. Hasonló területen, hasonló tudással és tapasztalattal ennyit keresnék, ha nem magyarnak születtem volna.
dec. 28. 16:00
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
A jelenlegi fizetésemmel tökéletesen elégedett vagyok.
dec. 28. 16:01
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Elég a jelenlegi is.
dec. 28. 16:42
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Brt. 2M, most 1.2M

27F

dec. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!