Attól függ...
Ha van már jó ingatlan, jó kocsi és nincs hitel, akkor nettó 600 ezerrel.Ha ezek vannak, de hitelre, akkor 800, mivel kb 200 elmenne havonta törlesztőkre.
Négy millió forint, és csak napi egyszer dugni kelljen szép csajokat.
Esetleg egy bologató és aláíró csicskája egy pártnak. Számít a munka jellege pl. bérgyilkos és köcsög semmi pénzért nem lennék.
Nettó 2millió.
Egyedül ez elég arra, hogy elég pénzt félrerakjon az ember házra. Hiába keresek jóval átlag fölött, jelenleg amit félreraktam tavaly, annál többel nőttek az ingatlanárak. Sőt, majdhogynem annyival, mint maga a keresetem.
Tehát ha te örököltél egy házat, akkor a gazdaság szabályai szerint gazdagabb lettél úgy hogy otthon ültél, mint én, aki a belemet kidolgoztam érte. És ezért egy nagy hazugság a munka alapú társadalom.
Csórik mi van veletek?
Ezért kellett volna az iskolában tanulni, képezni magatokat, azt nem havi pár százezer ft-ért lennétek droidok.
Nekem min havi 50 mikulás megvan.
Egy becsületes magyar vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!